Oppdrag terrasse

I utgangspunktet så kjøpte jeg med masse tomt foran terrassen. Men ved tomtemålingen så ble det bare 80-90 cm forbi terrassen. Og jeg trenger da ikke 3 kvadratmeter med gress. Det er jo knapt så det er plass til gressklipperen det. Så da fant jeg ut at jeg skulle utvide terrassen. Jeg startet på søndagen, etter å ha hentet hengeren på skytterlaget og også fått lov til å dumpe litt jord der. Så mitt utgangspunkt var altså slik :

IMAG1191

Jobbet i 7 timer for å grave og kjøre bort massen. Og det første jeg gjorde var selvsagt å ødelegge spaden til Lars, så hele jobben ble utført med denne spaden..

IMAG1196

Og når jeg var ferdig med mitt, så ville naboen grave også. Så da ble det 5 timer til.. Gjorde visst vondt i ryggen den jobben der.

IMAG1193

IMAG1195

IMAG1198

Så på mandagen var det helt hviledag. Knapt så jeg orket å juble når Spania vant sin første kamp i EM… Da er det ille….

Tirsdagen begynte energien og komme tilbake. Vilde har valgt å ta et par dager hos Anja, så Ida og jeg var i butikken å handlet inn litt materialer. Og mens vi var på Dyrøy så fant Ida ut at det nok var like greit å male rommet sitt også. Så hun duret inn å kjøpte 3 liter maling… Haha.. Måtte le da mannen i kassa kom ut til meg å lurte… Han hadde aldri i sin tid i jobben hatt en 12 åring som kjøpte maling til rommet sitt alene. Men han likte det.. 🙂

Så med Ida sitt engasjement, så duret vi innom Jula og kjøpte inn riktig antrekk også…

IMAG1200

Med været som er idag, så får hun vente med å male… Men det er meldt regn på onsdag og torsdag, så da blir det nok bedre… Selv så fikk jeg jobbet litt mer på terrassen. Ser at jeg nok kunne klart meg med å fjerne mindre masse. Men sikkert bedre med for mye enn for lite..

IMAG1201

IMAG1203


Posted in Casa de Celeste Vida by with 4 comments.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *