Weightless…. relaxed and totally calm!

Annonse

Jeg har vært på en ny time hos “Bare flyt.” Det gledet jeg meg veldig til! Det har vært mye på mange kanter over lenger tid, da kan det være godt å logge mentalt ut. Denne gangen valgte jeg min egen spilleliste. Min datter Ida tipset meg om en sang på Spotify som igjen genererte en spilleliste som funker under floating.

 

De har tre rom nå. Den store tanken som er laget for to, en tank for en person og egget. Du kan se bildene av de ulike her. Jeg velger egget. Det er lite, intimt og perfekt temperatur. Du trenger ikke lokke igjen lokket med mindre du ønsker det selv. Men da havner man i en egen verden og hodet ditt er eneste som kan forstyrre. Egget føles også litt varmere.

Så hverdagen kan bare kjøre sitt eget løp. I en time er det bare meg, tankene mine og bølgesus. Armene rett ut, jeg er en stjerne, lukk øynene og forsvinn. Etter floatingen er det bare å dusje og reise hjem. Jeg har alltid med meg rene klær som jeg hopper inn i før avreise. Du trenger ikke ta med håndkle, sjampo, balsam eller såpe. Det finner du på rommet. Logistikken er med andre ord tatt hånd om av andre. Har du spørsmål om floating? Fyr løs! Kanskje finner du svaret på ting du ikke visste du lurte på her?

Så om du lurer på hva du skal kjøpe til han eller hun som har alt kan jeg ha løst en av dem. Gavekort på floating, kanskje med massasje etterpå, er en opplevelse de aldri kommer til å glemme. Og om noen lurer på hva jeg kunne tenke meg er det like trygt å gi meg det samme!

Følg “Bare flyt” på Facebook for å holde deg oppdatert på spennende kampanjer mot julen! Nå kjører de forresten kampanje på floating kombinert med hot stone massasje i november! Du får 500,- i avslag for par og 250,- i avslag for en person. Dette er en perfekt gave til deg selv eller andre som fortjener en stressfri pause. www.bareflyt.no/gavekort

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

4 Comments:

  1. Herregud. Jeg kjenner det nesten gjør litt vondt i hele meg av missunnelse. Ante ikke at dette eksisterte før jeg leste det nå. Og kjente en umiddelbar trang til å prøve.
    Katinka recently posted…Hei fra sengenMy Profile

  2. Jeg har fulgt disse innleggene dine om Bare Flyt med skikkelig stor interesse – for dette er noe jeg er sååååå keen på å teste! Så noe lignende på God morgen Norge for en stund tilbake og, tenkte på deg med en gang!
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Farsdag – dagen å hylle verdens beste pappa!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge