Tips: Supersunne lavkarbo energibarer!

Jeg har fått lov av kokken sjøl, Ingrid, å legge ut oppskrift (om du vil ha enda mer bilder av fremgangsmåten klikker du HER.

Ingredienser

  • 350 gram  mandler
  • 130 gram hasselnøtter
  • 20 gram kokosflak
  • 2,5 dl palmesukker
  • 1 dl sukrin
  • 1 neve tørkede bær (jeg brukte goji og tranebær, men du kan også benytte andre bær som tørkede blåbær).
  • 4 eggehvitter fra små egg

Stekes på 180 grader i ca 30 minutter. Lenger om du vil ha de helt gjennomstekte.

lchf energibar

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.