Takk for maten!

Jeg er ikke hysterisk opptatt av det. Men jeg liker ikke å kaste mat. Melk som straks går ut på dato, med en halv boks rømme og den siste fløteskvetten ble til vaffelrøre med resten av eggene. Holdt tilbake litt melk for en kopp varm kakao. Det er høst. Sjelen kjennes litt kald. Varme vafler med smør og sukker hjelper på.

Resten fryses ned. Her er det frokost, kveldskos og kanskje litt matpakkefyll til noen unger. Jeg vet at jeg gjerne kan sende med ekstra fordi de liker å dele. Det er fine unger det, tenker jeg.

God aften!

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

2 Comments:

  1. 💙💙
    Jeg liker så godt at du alltid tenker på alle, Anja!
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Hemmeligheten (eller juks og bedrageri?) til en flat mage etter 4 tette fødseler !!!My Profile

    • @linn: denne gangen i forlenget arm versjon siden det faktisk er jentene som sniker med seg til venner. ❤️ Man skal dele av det man har!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge