Stå inntil meg

Jeg følger Trygve Skaug. Jeg elsker hvordan han setter sammen bokstaver. Mer eller mindre daglige ord som får meg til å tenke litt ekstra. Er det en som ikke kommer til å søple til newsfeeden din på Facebook eller Instagram, om du er litt lik meg, er det han.

En av mine bekjente skrev dette på sin vegg, i hånden holder hun det jeg antar er mor eller far. Ikke vent til i morgen. Ikke utsett tunge samtaler, ikke finn på andre ting isteden for å rydde opp. En dag er det for sent. Da må du gå videre. Du mister valget.Finn en å stå inntil.

Livet. Det kan være bratt og vekslende, og noen ganger vet man ikke helt om man lever på samme planet. Og noen ganger slutter det før man har fått ordna opp. Og når det er over, da er det på tide å gå videre.

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

2 Comments:

  1. Så fint skrevt! “En å stå inntil” jeg likte det 💙
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…@Rønbjerg med #barnekreftforeningen – stedet som har ALT !!!My Profile

    • @Linn: Ja, sant? Jeg likte også det uttrykket, det kommer jeg til å ha inni meg. Ikke stå foran eller bak. Jeg vil stå inntil. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge