#sprejuleglede – ring en venn

Tidsklemma mange snakker om er nok grunnen til at mange vennskap blir litt satt på prøve. Alle har nok med sitt men man kan jo prøve litt ekstra innimellom? Ring en venn du ikke har snakket med på en stund. Om han eller hun ikke tar telefonen bruker jeg sende en sms typ “Jeg lurte ikke på noe spesielt, ringte bare for å sjekke ut om du hadde det fint fordi det er lenge siden jeg har snakket med deg. Ha en herlig dag, klem!”

Det første mange tenker på når man ser ett tapt anrop nå er jo at noe galt har skjedd fordi man nettopp snakker mindre sammen. Da kan man senke skuldrene med en gang. Man trenger ikke spre stressnakker og makspuls i desember. Pust!

#sprejuleglede en fin julekalender. Man kan lage sin egen versjon i tillegg til mange flotte ferdige luker som inspirerer til å tenke litt på andre i tillegg til at man skal kose seg sjøl. Det er ikke enten eller. Det er ikke dem eller deg. Du trenger ikke amputere foten over kneet selv om det klør mellom tærne. Du kan få og gi samtidig. Er det ikke flott?

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

7 Comments:

 1. Å ringe noen er jo nesten utdødd! Alt avtales via Mail eller SMS nå.
  Jeg skal ta oppfordring på strak arm og ta en telefon!

  Denne kalenderen er helt genial, Anja!
  Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Julegavetips til den (store eller lille) fotballgale!My Profile

 2. Pingback: #sprejuleglede – helt gratis! Dette er kalenderen som virkelig gleder i år! – FruBevers hverdag – som daglig leder i fam. Omre Jakobsen

 3. Så herlig! En barndomsvenninne ringte i dag, men da var jeg opptatt. Ringer henne i morgen!
  Louise recently posted…Er jeg som mamma med på å lage et uheldig press blant barn?My Profile

 4. Det er hyggelig å høre fra en du ikke har hørt fra på lenge .. så je, jeg skaø gjøre det. Også kjøpe en julestjerne til en nabo, det ble anbefalt på instgram i dag. Og da gjør jeg det. Jeg har en nabo rom klipper plenen med saks, passer på at blomstene alltid er pene og som stør når det er glatt. Det før vi andre rekker å stå opp om morgenen. Han fortjener en blomst og mere til. Det skal han få.. og så har jeg et par små naboer, de skal få hjemmestrikkede nisseluer ..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge