#sprejuleglede – lag lys og spre det!

Jeg elsker levende lys. Jeg tror også andre setter pris på å ha det litt ekstra koselig rundt seg i desember. Finnes det noe “felles område” du kan pymte opp? Et sted hvor noen kjører forbi? Legg ut litt granbar og tenn en fakkelboks? Lag en islykt med kubbelys? Heng opp en lykt?

#sprejuleglede en fin julekalender. Man kan lage sin egen versjon i tillegg til mange flotte ferdige luker som inspirerer til å tenke litt på andre i tillegg til at man skal kose seg sjøl. Det er ikke enten eller. Det er ikke dem eller deg. Du trenger ikke amputere foten over kneet selv om det klør mellom tærne. Du kan få og gi samtidig. Er det ikke flott?

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

8 Comments:

 1. Jeg trenger vel ikke å si hva jeg tenker om julelys.. dog er jeg mer på den elektriske linja….
  Livet i Casa Didriksen recently posted…Omvendt julekalender.My Profile

 2. Hi hi! @Laila, du har vel spredd mer enn nok juleglede med lysene!

  Jeg også elsker lys, gjerne duftlys med en avslappende lukt! Jeg skal joine #sprejuleglede idag og tenne lys et sted. Må bare være litt kreativ og tenke ut hvor, altså utenfor husets fire vegger tenker jeg.
  Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Vogndilla – denne gangen gikk jeg for et ukjent merke – hva er din favoritt?My Profile

 3. God idé, men jeg tror det nærmeste jeg kommer får være å tenne opp et lys utenfor huset her. Jeg kommer meg nemlig ikke mange andre plasser om dagen. Men naboene blir nok glade for det.
  Katinka recently posted…Pakkekalender! 1.søndag i advent (med rabattkode)My Profile

 4. Jeg er veldig fan av sånne led-kubbelys med timer. Da slipper jeg å tenke på å tenne lys og passe på barn rundt. Det bare blir koselig kl 17 av selv selv, da lysene slår seg på. Har sånne på trappe ute og inne 🙂 I dag skal jeg skifte batterier på en krans ute 🙂
  Linda Hagen, Absolutt hjemme recently posted…GavereduksjonMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge