#sprejuleglede – i butikken

Dagens utfordring er: smil til en som jobber i butikken. Du får ekstra poeng om du i tillegg klarer si noe fint. Jeg oppfordrer ikke til løgn og fanteri, men har hun i kassa en fin hårflette? Er butikken ryddig? Ser ferskvaredisken fristende ut? Lukter det godt av urtene? Kom igjen, si det høyt!

#sprejuleglede en fin julekalender. Man kan lage sin egen versjon i tillegg til mange flotte ferdige luker som inspirerer til å tenke litt på andre i tillegg til at man skal kose seg sjøl. Det er ikke enten eller. Det er ikke dem eller deg. Du trenger ikke amputere foten over kneet selv om det klør mellom tærne. Du kan få og gi samtidig. Er det ikke flott?

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

4 Comments:

  1. Eller hils og si god jul til den som sitter i kassen! Det skal så innmari lite til, før you make someones DAY!
    Jeg digger #sprejuleglede!!!
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Slik holder jeg meg HOT i vinter – hvordan holder du deg varm?My Profile

  2. Det er så sant, så sant. Dette prøver jeg egentlig å ha som en fast leveregel jeg. Det er SÅ lett å ta damen/mannen i kassen for gitt og glemme å si hei eller bare glemme å se opp og møte blikket til den som sitter i kassa. Og jeg skal ærlig innrømme at jeg ofte tar meg i å glemme det. Skam seg. Neste gang jeg handler skal jeg i tillegg si noe ekstra hyggelig. Takk for påminnelse.
    Katinka recently posted…Pakkekalender! 1.søndag i advent (med rabattkode)My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge