#sprejuleglede – du er en vinner

I dag skal jeg gjøre ekstra stas på kollegene mine! Når de kommer på jobb ligger det en sjokolade klar på pulten med en liten hilsen fra meg. Pris: 17 kroner per stk. Verdi: Hva tror du?

Har du noen rundt deg som fortjener en liten oppmerksomhet uten grunn? Jentene i syklubben? Gutta du trener med? Hva med hun som alltid smiler til deg på bussen? Vaskedamen som tryller mens du gjør andre ting? Foreldrene dine fordi de produserte ett mesterverk?

#sprejuleglede en fin julekalender. Man kan lage sin egen versjon i tillegg til mange flotte ferdige luker som inspirerer til å tenke litt på andre i tillegg til at man skal kose seg sjøl. Det er ikke enten eller. Det er ikke dem eller deg. Du trenger ikke amputere foten over kneet selv om det klør mellom tærne. Du kan få og gi samtidig. Er det ikke flott?

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

4 Comments:

  1. Du har et hjertet av gull og virkelig omtanke for de rundt deg! Kan tenke hvor overrasket og ikke minste glade kollegaene din ble! 💙

    • @Linn: Om man bruker hjerte mer enn hode kommer man langt. Jeg kan avsløre at de alle fikk noen ord jeg beundrer om deres jobb, det som gjør dem unike, og hvor jeg sier jeg er glad nettopp de er mine kolleger. Jeg er heldig som får jobbe med dem. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.