#sprejuleglede – pariserhjul og gatesalg


Det blir tur til hovedstaden i dag. Julemarked i spikersuppa, selveste “Jul i vinterland” står på planen. Det blir nok nesten garantert suksess i år også.Vi snakker pariserhjul, sveler, gløgg og bålpanner. Jeg virkelig elsker julemarked uansett sted. Luktene, stemningen og alle smiler.

Jentene skal i tillegg få bli kjent med en annen del av Oslo. Den politikerne vil børste under teppet. Den som er lett å late som man ikke ser. Dagens oppfordring er klar, støtt selgerne av =OSLO.

Gatemagasinsalg er forbeholdt mennesker som av forskjellige årsaker ikke får ta del i det normale arbeidslivet. Vil man registrere seg kommer man først til oss for en samtale, der vi gjennomgår regler, adferd, pris, salgsteknikker og lignende.

Som autorisert magasinselger får man et selgerkort med selgernummer. Så er man klar til å kjøpe magasinene av oss for 50 kroner stykket, og selge dem på gaten til publikum for 100,- Dette gjøres fra faste salgsplasser som tildeles av oss.

Sakset fra http://www.erlik.no

Bor du ikke i nærheten av en salgsplass? Ikke problem! Send SMS “erlikgave” til 2160.

Og om du har tid til å ta en prat med selgerne har du i tillegg tjent mer hjertevaluta enn antall kroner du har gitt. Det skal ikke mye til for å løfte en grå dag for en som ser ned i bakken. Du må ikke klemme selgeren og invitere hjem på middag. Du kommer langt med ett ekte smil, blikkontakt og klapp på skulderen.

#sprejuleglede er en fin julekalender. Man kan lage sin egen versjon i tillegg til mange flotte ferdige luker som inspirerer til å tenke litt på andre i tillegg til at man skal kose seg sjøl. Det er ikke enten eller. Det er ikke dem eller deg. Du trenger ikke amputere foten over kneet selv om ankelen klør. Du kan få og gi samtidig. Er det ikke flott?

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

4 Comments:

  1. Da jeg var i Oslo på mandag så handlet jeg av Kirkens bymisjon, og det hyggeligste avar praten med selgeren. Han ble så fornøyd over at jeg handlet og skravlet i vei. Det var verdt mer enn de kronene jeg la igjen. Jeg kjøper =Olso når jeg ser de, men jeg vippser også inn noen middager og kaffekopper. Det koster så lite og gir så mye, men det hyggeligste er å treffe de altså .

  2. Jeg har sagt det før og sier det igje, jeg berømmer den kalenderen din sååå mye! Den er stappfull av omtanke for andre og du er så gjennomført! Dette er desidert den fineste kalenderen jeg noen sinne har sett 💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.