Skitten valgkamp!

En tanke slår meg i disse valgtider. AP har sendt ut en SMS om at folk skal stemme på dem i dag.

For det første er det ramaskrik fordi de har gjort nettopp det. Ikke måte på til hvor frekke de er? Jeg tenker om det er det største problemet du har i dag så har du egentlig ett ganske godt liv.

For det andre. Om en slik SMS kan velte hva man velger var man kanskje ikke så sikker i sin sak uansett?

Hva du enn tenker, godt valg og bruk stemmeretten din!

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

2 Comments:

  1. Jeg var en av de 500.000 som fikk denne SMS – ikke var nettopp denne SMS avgjørende for mitt valg, ikke ødela den dagen min eller ikke tenkte jeg mer nevneverdig over det. Syns jeg det var rart at AP sendte ut SMS dagen før valget, ja! Tvilsomt markedsføring, ja! Men likevel … hallo! Vi lever i 2017! Jeg tenker som sagt ikke mer over det!

    Tommel opp for å bruke stemmeretten sin 👍 Godt valg!
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Elaine blir vekket, Bursdag x 4 (!!!) og bestefar er hjemme fra ferie !!My Profile

    • @ Linn: Det var et markedsføringsstunt. Noen ringer, noen sender flyers, noen deler ut roser og jaggu sendte noen en sms. Get over it, lissom. Godt valg til deg også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge