Rydde, organisere og flytte

Fordelen med å ha kommet i rydde- modus (igjen) er jo at det stadig blir mindre å holde styr på. Og nå bare ser jeg med kritisk blikk på det meste. Måtte sjekke service på bilen og vipps fikk jeg slanket mappen betraktelig. Det er jo nok man (ikke) leser igjennom av manualer og kvitteringer. Så får vi se om det holder med å rydde en gang….?

Og denne satt jeg ut. Inne har den nesten ikke blitt brukt. Men ute kan den spre (glede) og lys i mørketiden for meg, nabogutten og huseierne som kikker ut. Man trenger ikke kaste alt, kanskje man bare skal flytte på det så det blir brukt mer? Jeg er fortsatt langt fra minimalist!

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

9 Comments:

 1. Så fin lampe. Er dor å flytte ting til steder der de blir brukt.
  Livet i Casa Didriksen recently posted…Kirketid og krumkaker..My Profile

 2. Jeg har laaaaaaangt igjen 😉
  Katinka recently posted…Pakkekalender! 1.søndag i advent (med rabattkode)My Profile

 3. Det er en nydelig følelse å rydde i sånne papirhauger. Ikke ofte at ånden kommer over meg, men når den første kommer så ryddes det mye.
  Lykta var jo nydelig ute da😊
  Louise recently posted…Adventskalender 1. advent: Luken for de voksneMy Profile

 4. Jeg føler jeg ikke gjør annet enn å rydde jeg …. 🤪🤪🤪
  Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Vogndilla – denne gangen gikk jeg for et ukjent merke – hva er din favoritt?My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge