Røykepause i sola!


Uten røyk, da! Tok på meg joggeskoene og ble med på tur. En kollega skulle handle til dagens babyshower. Vi har liksom litt eierskap til denne. Forrige uke fikk vi være med på konstruksjon av bleiekake. For meg som nå er “godt over førr” kan jeg avsløre at jeg ikke hadde en slik dusj. Men jeg synes at dette er en hyggelig gest som vi har adoptert fra det store utland.

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

4 Comments:

 1. Babydusjen er nytt for meg og, og eg er litt delt. Veldig koseleg å feire mor, men eg vil halde ei knapp på barselsvistitt med ferdig middag og nybakte brød i gåve også! Begge deler kanskje? Ja takk ! (men ikkje så aktuelt for meg lenger då)
  Her regnar det både hundar, kattar og små esel idag… Sukk!
  Kirsti recently posted…Sommar i TrøndelagMy Profile

 2. Babyshower er blitt skikkelig populært her. Jeg har laget uendelig mange bleiekaker oppigjennom, storkoser meg med å gjøre det. Finne små ting som kan pyntes med osv.

  Dessuten syns jeg det er veldig hyggelig å ha en liten sammenkomst, jeg elsker jo temafester – så dette er midt i gaten min!

  Klem partydronningen (selvutnevnt, sådan) 👑
  Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Pasientreiser: ta dere en bolle!!! (Barnekreft)My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge