Rakfisk, tradisjoner og “en sånn dag”

Hvert år samles jentene fra jobben hjemme hos den ene for å spise rakfisk. Det er litt tynt i rekka i år, men tre av fire pluss en tidligere kollega er ikke dårlig statistikk. Det er jo spennende å spise denne retten etter denne dagen hvor katastrofene har stått i kø siden før jeg forlot Kosekroken.

Om noen aner hvor mye havsalt det er plass til i en lysestake? Og om noen vet om denne mengden på mystisk vis økes etter luftig svev før den treffer gulvet? Stikkord er støvsuging, intens banning og en drøss besvergelser med tilhørende Hulk- kick i den forpulte fryste søppelbøtta.

Så jeg sier: Bring it on botulisme – still deg i kø og make my day!

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

8 Comments:

 1. Alt godt for resten av dagen!
  Kirsti recently posted…Vekestart veke 46My Profile

 2. Rakfisk er så godt.. spises alt for sjeldent. Men hvorfor egentlig venninnetreff med rakfisk? Er det en spesiell grunn?
  Livet i Casa Didriksen recently posted…Vinterlykke..My Profile

  • @laila: var min kollega som ble enke. Hun ville ha rakfisk, ingen å spise med, vi inviterte oss selv og så lagde vi tradisjon. Veldig koselig! Hun drar litt tidligere fra jobb. Vi kommer rett fra jobb og så koser vi oss sammen hele kvelden. Enkelt og greit!

 3. Rakfisk er ting jeg ikke har smakt faktisk!
  Burde kanskje driste meg til å smake! Er det du som lager den og?
  Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Helg: skogssafari, i VG og pepperkakebaking!My Profile

 4. jeg ser at jeg liker tilbehøret til rakfisken 😀 Det andre,d erimot 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge