Premiere: DuckTales!

Annonse

DuckTales er basert på Disneys velkjente beretninger fra Andeby og de klassiske Disney-karakterene. Nok en gang får seerne møte den evig optimistiske og som alltid temperamentsfulle Donald Duck, som denne gangen motvillig tar med sine nysgjerrige og smårampete nevøer Ole, Dole og Doffen på besøk til den tilbaketrukne Onkel Skrue.

Trillingene fascineres av den en gang legendariske Onkel Skrue og hans gamle familiehemmeligheter, som tar dem med ut på høytflyvende eventyr verden over. Med på turen er også Nebby og Rotor McKvack. I tillegg blir det gjensyn med kjente og kjære karakterer som Onkel Skrues erkefiende Gulbrand Gråstein, Petter Smart, Magica fra Tryll og B-gjengen.

DuckTales har premiere på Disney Channel i morgen:

12. november klokka 8:00

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

One Comment:

  1. Disney LOVE !!
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Farsdag – dagen å hylle verdens beste pappa!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge