Off shoulder topper som sklir?

Jeg kjøpte en fin (synes jeg) skjorte som er såkalt “off shoulder” men som er veldig slitsom å bruke. Eller kanskje mer irriterende. Jeg er aktiv, jeg er bokstavelig talt mye armer og bein, og konkluderte kjapt at jeg brukte mer tid på å dra skjorta ned enn å smile.

Men som alltid finner man kule life- hacks på Youtube! Og ansiktet hennes når hun oppdager at den faktisk funker på den mest bedritne skjorta noensinne. For alt annet har du Mastercard sier jeg bare!

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

4 Comments:

  1. Det så enkelt og genialt ut😊

  2. Jeg er superfan av off shoulders kjoler, topper, skjorter … Et tips, kjøp kun de som har en liten kant med sånn gummi (silikon) på – for da sklir den ikke!
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Skal jeg gi deg ett godt råd? Hilsen Markus 1,5 årMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge