Nature is calling!

Annonse

Som de fleste sikkert har fått med seg er jeg glad i å gå på tur. Jeg må jo være ærlig å innrømme at dørstokkmila innimellom er ganske lang, både for meg og jentene, men vi er glade i å være ute og i farta. Hver vår og høst er det oppgradering av turtøy. Jeg må innrømme at det er litt stas å konstatere i dag tidlig at den eldste faktisk prefererer både sko og jakke jeg har kjøpt til tur på skolen også.

“Godt verktøy er halve jobben” har jeg hørt og det samme gjelder for utstyr på tur. Om skoen gnager, buksa siger og du får kald trekk både her og der (eller enda verre, regn eller snø) så blir turen fort både lang og utrivelig for alle involverte parter. Derfor legger vi litt penger i at ting skal funke skikkelig fra første gang.

Mine venner i addnature samarbeider med over 100 produsenter, også store merker som Norrøna, Haglöfs, Icebreaker og The North Face, så vel som nisje merker som Hilleberg og Camp. Jeg er jo på jakt etter en liten sekk for dagsturer, og jeg fant en jeg kunne sette på ønskelisten! Og ikke minst en skikkelig sekk for lenger turer. Denne sekken fra Norrøna er i tillegg tilpasset til damer! Etter diverse kroppslige utfordringer regner jeg med at merket med snart 90 års erfaring har utviklet noe som kan passe en skranglete kropp.

Her finner du i hvert fall oversikt over alt du trenger for en god tur ut! Siden er enkel å navigere rundt på, du kan sortere på merker eller aktivitet. Om du bestiller feil, slik mange er redd for når de bestiller på nett, er det åpent kjøp i hele 100 dager. Null stress og god tur!

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

4 Comments:

  1. og jeg kom på at jeg trenger en ny sovepose, min er utbrukt 😀

  2. Vi trenger en ny, større tursekk! Jeg skal titte innom denne siden! Takk for tips!
    Ps, du er så fin på det bildet på toppen!
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Alt jeg ønsket meg til bursdagen min var å sove lenge … og en stekepanne?!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge