Lekser, for en energi!

Fra Ida sin silkebok i september

Jeg er så imponert over jentene. De er så flinke til å gjøre lekser for tiden. Det er slutt på tiden hvor man måtte stå over, følge med haukeblikk og stresse. Alt som kan redusere hverdagsstress mottas med takk!

Ida har virkelig gjort en helomvending med skru, mentalt er hun i ett helt annet solsystem enn tidligere når det gjelder lekser, skole og innsats. Hun har aldri krevd oppfølging. Om hun sier hun har gjort leksene har hun gjort det. Men nå blir hun løftet opp og frem foran klassen, ligger i forkant av planene og er virkelig på hugget.

Vilde leverer ingen silkebøker. Men de har iPad og det er jo i sannhet hennes plattform. Hun tar godt vare på utstyret, har alle ting på stell og nåde den som ikke legger ting tilbake i riktig lomme i sekken. Det er ikke noe tøys men læringen går visstnok som en lek. Jeg har selv testet ut noen av app’ene og jeg er misunnelig!

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

2 Comments:

  1. Wow!
    Jeg er så imponert over jentene dine, Anja! Ikke vanskelig å se hvor de har det fra. Deg! Imponerende! De må gjerne komme hit å dryppe litt iver over på D – for lekser er ikke lystbetont enda 🤗
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Elaine blir vekket, Bursdag x 4 (!!!) og bestefar er hjemme fra ferie !!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge