Intet nytt er godt nytt?


Som kanskje flere har fått med seg er jentene med pappaen sin i Spania. Der skal de blant annet ta dykkersertifikatet. Jeg sender en melding til den eldste om at malingen hennes enda ikke har kommet og legger inn ett spørsmål om det går bra med dykkingen. Tenker at noen ganger, bør man kanskje ikke spørre. Her er hennes respons.

Har ikke druknet ennå.

Da tenker jeg på det min mormor ofte sa, og sier fortsatt “Om jeg ikke hører noe antar jeg at alt er helt bra” og det burde kanskje jeg også. Men jeg smilte litt allikevel. Kurset funker. Hun har ikke druknet.

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

8 Comments:

 1. He, he det er betryggende at hun ikke har druknet da 😀 Når jeg har vært ute og reist så har køen av ulike opplevelser nettopp gjort at det å gi et livstegn til andre har blitt borte :

 2. Haha.. det er godt å få beskjed om!

  Men du.. dykkerkurs, så fantastisk da!

 3. Haha,, det svaret der kunne vært forfattet av mine barn! Fikk følgende fra junior på tur tidligere i sommer:” lever. Ennå”.
  Overdriver verken mengden informasjon eller optimisme. Regner med de gjør det for å herde oss!
  Kirsti recently posted…Vekestart veke 27. Snart ferie, planlegging og skogturMy Profile

 4. Enda godt det! BANK I BORDET !
  Tipper de koser seg masse med pappa, besteforeldre og ikke minst med hverandre.
  Det du hvordan kurs de tar?
  Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Hvordan skape god stemning på morgenen på under 3 MINUTTER med 4 BARN !!!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge