#hverdag – Mount Washmore

Jeg har praktisert mange av Flylady sine tips i 14 år (startet da jeg gikk hjemme i permisjon med Ida). Ett av tipsene for at hverdagen min skal flyte litt lettere er å vaske (minst) en maskin med klær hver dag. Per i dag har jeg ikke vaskerom, så det krever også at plaggene må brettes og legges på plass så snart de er tørre. Derfor blir det aldri sjelden “brettefjell” eller “vaskefjell” i Kosekroken. En annen fordel er jo at det ikke kreves så stor innsats for å starte når man ikke skal ta igjen en uke med vask og tørk.

Jeg tror ikke jeg har løsningen og eneste veien til saligheta. Men om du føler at du alltid henger etter og aldri kommer i mål med klesvasken så er du kanskje moden for å prøve noe nytt. Enten å vaske mindre og oftere, eller engasjere flere i prosessen? Kanskje du kan vaske, ektefellen brette og ungene legge på plass? Det er nytt år, det er lov å være litt ekstra motivert for forandring.

#hverdag – små oppgaver for vanlige dager

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

2 Comments:

  1. Åh! Flylady, ja! Jeg har også hatt henne med meg i bakhodet siden … herregud. Det må være 16 år siden her nå. Klesvaskrådet hennes funker faktisk! Problemet her er at jeg har ikke nok klær til å vaske dem en gang om dagen, så jeg faller inn og ut av rutinen. Bruker den bare når jeg HAR en Mount Washmore gående, men da tar det jo bare et par-tre dager før alt er i rute igjen.

  2. Jeg vasker klær annenhver dag. Orker ikke sånne fjell av skittentøy, brettetøy osv, men jeg stryker ikke klærne med mindre jeg MÅ…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.