HjemmeSPA og husmorferie

Feriedag… ikke akkurat tilbragt på “The Well” men Kosekroken har mange flotte fasiliteter og produkter for den som legger lista litt lavt på hjemmespa. Jeg kan tilby hudpleie og  hårkur fra bl.a Vita. Håret pakkes inn i en engangs badehette fra Ebay og “holder varmen” med ett mikrofiberhåndkle fra samme leverandør. Ansiktet blir renset og skrubbet før den grønne masken pensles på.

I mens masken virker er det visst viktig å slappe av. Jeg skal putte beina i grønnsåpebad. Min favoritt er Krystal grønnsåpe med furunål. Det eletriske boblefotbadet har blitt erstattet med oppblåsbart fra Enklere Liv. Spiller du “Voksenpoeng” scorer du full pott på denne….

Jeg har en pose (laget av bomull, Steinerskoleforelder- poeng) full av bøker fra biblioteket (også poeng, veldig miljøvennlig). Jeg har nok kaffe og kaker både her og der. Jeg er ikke så innmari stor fan av agurkvann og skivede appelsiner allikevel, så det er ikke noe tap. Du kan betale for hårfjerning hos “Riv & Røsk” eller ta en runde med epilator. Samme resultat (men du kan se på serier mens du banner og steiker).

Dagens hjemmespa avsluttes med lett trening, som alltid ender opp med “en til” med påfølgende støl torsdag. Kanskje man tar en kjapp sydentur a’la budsjett på vei hjem? 20 minutter senere er man “Brun og blid” og klar for dagens siste dusj, lakking av negler mens man ser en film før man hopper i seng. Nåh… det kaller jeg jaggu en plan!

Jo, og så må jeg huske alle de forskjellige kremene jeg må bruke opp. Jeg har stort forbedringspotensiale der. Både jeg og jentene får alltid masse såper og kremer til jul. Såper brukes opp, kremer overses. Men det er jo veldig deilig å smøre seg etter en runde med skrubbevotter. Ja, for man må ha to. Man er jo en kvinne i tiden som forventer litt effektivitet?

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

4 Comments:

  1. Høres ut som en bra da. Det enkle ER ofte det beste.
    Jeg kjenner meg igjen med kremene. Hårkurer er i samme kategori her hos meg.
    Katinka recently posted…Pakkekalender! 1.søndag i advent (med rabattkode)My Profile

  2. Enig med Katinka: det enkle er for det beste og terskelen burde være lavere for å gjøre hjemmespa jevnlig. Jeg husker en periode så satt jeg på badet en gang i uken med fotbad og hadde alltid selskap av et eller to (eller tre eller fire) par barneføtter. Så koselig!

    Ha ha, jeg har alltid en haug med kremer i skapet jeg og 🤪 Men om vinteren er jeg faktisk ganske flink og tar et raid, fordi jeg blir så tørr. Klør meg til blods på bena, fordi jeg er så tørr. Favoritten er kokkos kremen fra body shop, for den lukter hinmelsk!
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Julegavetips til den (store eller lille) fotballgale!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge