Hektisk liv, sa hun ikke!

Det er ikke så gæli, altså. Jeg takler fint at håndklær ikke blir brettet likt. Klikker ikke i vinkel om man ikke setter ting inn i oppvaskmaskinen samme måte som meg heller. Men akkurat der tror jeg faktisk at jeg har funnet en relativt praktisk måte, men jeg er glad for alle som bidrar!

I går skiftet jeg og Vilde på tre senger, støvsugde og vasket alle rom (minus bad, for der var det vaske- og tørkesirkus). Selv under senger og sofaputer! Når man er to og har musikk går det raskt. Og vi belønnet oss selv med middag på Egon og hjemmeSPA med film.

I dag skal jeg vaske badet, jeg skal “brette de to siste maskinene” og fikse negler. Gud så slitsomt liv jeg har, hehe! Jo, så har faktisk pakken fra XXL ankommet, kanskje jeg henter den i dag også?

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

2 Comments:

  1. Så flinke der er! Og som du sier, det går jo mye fortere når man er to og ikke minst med musikk til! Må si jeg likte belønningen med middag og hjemmespa 💙 Hentet du pakken da?
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Endelig er det lys og tak igjen i TV stuen !!! (Interiør)My Profile

    • @ Linn: Jeg fikk hentet pakken, men jeg har ikke åpnet den enda. Det får jentene gjøre selv! Og vi er ganske enkle når man tenker belønning, men da klarer vi til gjengjeld å gjennomføre. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge