Friskt vær, god tur og blide mennesker

I frisk fart gikk jeg ned til Lørenskog. Jeg bruker cirka 30 minutter ned. Tok en runde langs Langevann, igjen, jeg blir ikke lei den turen. Inn på biblioteket og leverte den boken jeg kunne sverget på at jeg hadde levert. Kjøpte litt lunch og det jeg trenger til i morgen før jeg gikk tilbake.

Det er ikke mye julestress å melde om i dag. Selv på senteret var folk blide mot hverandre. Langs vannet møtte jeg mange hundeeiere som smilte bredt til forbipasserende. Det er stemning, det! Nå skal jeg reparere sekken jeg kjøpte, for den ene reima takket for seg i går. Men kanskje jeg kan redde den allikevel?

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

4 Comments:

  1. Bra folk fortsatt er blide! Lønna har kommet og det er enda 2 uker igjen. Fra nå av blir folk gradvis surere for hver dag som går, he he he.

  2. Ha ha ha! Lo litt av Louise sin kommentar, men hun har helt rett, jo nærmere vi kommer julaften – jo mer stresset blir folk! Og surere! Typisk det! Da er det plutselig ikke like koselig å gå på senteret og de som få uker før gikk smilende rundt med hunden i bånd, de ser du ikke lenger noe til.

    Det så ut som om din søndag var fin, avslappende. Til tross for friskt vær! Bare ekstra deilig å komme inn igjen da, som jeg bruker å si når jeg tvinger guttene ut – og de aller mest vil være inne.

    • @Linn: Fikk roser i kinna, da er jeg glad! Og gikk ekstra raskt tilbake så det ble litt hjertetrim også. Jeg har tenkt å smile uansett hvilken dag det er!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.