Feriebrev fra KoseKroken (dag 3)

Jeg kan ikke annet enn å si at vi har sovet relativt godt i natt. Det lille mennesket så ut som om hun ikke var riktig stablet, eller som hun sjøl sa “skeiv som en slagpasient”, men alt i alt lite å klage over. Hun levde jo til å se en ny dag og det er det ikke alle som gjør. Ikke tegn til fantepakk over terskelen i natt heller. Tenker jeg gir meg sjøl bestått som vokter.

Når nattas farer endelig er over og en annen stakkar kan ta seg en velfortjent blund begynner mennesket å mase igjen. Er det ikke det ene så er det det andre. Aldri fred å få her? “Hånda mi, Konrad flytt deg, jeg må tisse, kan jeg få tilbake hånda mi?” Hvilken hånd er det hun maser om?

Men hælle måne, og har du sett? Sånne nytissa mennesker kan jo være skikkelig gode også, da? Og plutselig var vi oppi samme seng, alle sammen, både den lille, minsten og mellomsten med meg i midten. Ett ord: LYKKE! Jeg blir klappet, strøket, pjusket og susset.

Man velger sine kamper og dette folkens, dette er ansiktet til en som vet hva som er lettest. Jeg gikk bare rett inn i dusjen etter turen med mellomsten. Vi satte ny rekord i spyling, jeg latet ikke som om jeg var tett i pappen og ikke skjønte hva hun mente engang. Det er ikke så ille, altså. Og jeg blir frottert i hvite håndklær og jeg sverger jeg lukter litt blå Softlan selv.

Det bråker utenfor. Disse menneskene hører jo ikke en dritt. Bra jeg er her, da. Mellomsten er sliten etter tur, jeg er nyvasket og i aller høyeste grad på vakt. Hva som enn reker rundt dørene her bør løpe kjapt. For jeg har fått middag og strutter av energi om det trengs. Bare gi beskjed. Men har du livet kjært, ligg unna menneskene mine.

Nå fikk jeg akkurat beskjed om at Sjefsmennesket mitt er på vei. Fjortisen piper. Minsten går i sirkler. Den lille… ja, hun ser ikke særlig fornøyd ut der hun pakker ned tingene mine hun heller. Men de klarte seg bra, de skal ha den. Jeg overlevde jo! Jeg er mest bekymra for om de fortsatt klarer seg når jeg drar…. tenk om det kommer en sånn bikkje?

Potetetrykk og snuteklem,

Konrad.

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge