Ett riktig valg en vanlig dag!

Jeg gikk tur og det var helt riktig valg. Jeg kunne reist rett til Kosekroken etter jobb, satt meg ned og spist, fått med meg ett par episoder av noe skit…. eller jeg kunne nyte kveldssolen som faktisk varmet godt i ansiktet når jeg kom på toppen.

 • Start 17:42 – Topp: 18:18 – Tid 36 minutter
 • Start 18:34 – Bunn 19:08 – 34 minutter

Jeg går ikke på tid, men jeg kjenner det er greit å vite cirka hvor lang tid slike turer tar. Turen til Bjønnåsen tar man i greit tempo på litt over en time. I behagelig løse- verdensproblemer- tempo på halvannen. Jeg gikk jevnt opp og ned. Har en stående, bokstavelig talt, avtale på og ikke falle.


På toppen må man skrive seg inn i boken med navn og dato. Vi tøyser ikke med slikt. Jeg testet første tur med nytt tøy fra Ebay, Jeg har mye varmt tøy men jeg trengte noe litt tynnere og lettere for sommerbruk. Og myggspray er også kjekt. Jeg gikk ned 3 kg på turen, blodsugerne var effektive, siden jeg glemte spray i KK.

Jeg har gått opp en størrelse i forhold til norsk målestokk. Det er god stretch og passform i begge og jeg valgte farger jeg blir glad av! For er det noe det er nok av her i verden er det sorte tanker og grå dager. Smil for faen, du lever! ~ertekrok~ Ha en fabelaktig dag!

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

10 Comments:

 1. Vi må ut på tur sammen, mitt turtøy matcher i farger 😍

 2. Det så stilig ut, vet du noe om kvaliteten, og hvordan var passformen? Er litt i tvil om det vil bli stort nok for meg når jeg bruker strl L nå

  • @ Magnhild: Jeg har vasket den ett par ganger, ser helt greit ut. Jeg har gått opp en størrelse, til den prisen fant jeg ut at det ikke gjorde noe om jeg bommet totalt.

 3. I dag så tok jeg meg en tur til en topp, inspirert av deg 😀 Tror jammen det blir et blogginnlegg avd et også 😀

 4. Det ble så deilig , og lenger enn jeg hadde tenkt 😀

 5. Ut på tur, aldri sur!
  Deilig med en sommertur! Du, du var kjempefin i nytt turtøy! Liker spreke farger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.