En del av min indre fjellkjede

Disse to flotte damene har stått ved siden av meg i 14 år. De har innimellom gått foran og banet vei. Ved behov står de også bak meg og tar meg i mot om jeg faller. Men mest av alt er vi likestilte. Når vi møtes er det litt sånn “ojj, der er dere, ja. Hjertet mitt trengte påfyll av dere nå.”

Søndag kveld, litt for sent for sola men med pledd, kaffe og gifler diskuterte vi som vanlig alt mellom himmel, jord, litteratur, relasjoner og jobb. Hundene var med denne gangen, det ble ikke lensevandring men fin tid lell. Og den gode følelsen, etter de gode samtalene, de sitter i kroppen i flere dager.

Disse er en del av min indre fjellkjede. Jeg kan ringe de midt på natta. Jeg kan dukke opp uanmeldt. “Rock solid” stemmer for disse. Så utrolig viktig med slike mennesker som bare blir uansett hva annet som endrer seg. Jeg håper alle har noen slike fundamenter i sitt liv.

Ha en smilefin dag!

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

10 Comments:

 1. Så utrolig deilig med sånne venner! De er gull verdt! Og absolutt verdt å ta vare på 💙
  Ha en strålende dag selv, Anja!
  Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Halvveis!!! – hvor blir det av den berømte gløden ?! (Gravid)My Profile

 2. Venner, det er rikdom! Særlig sånne som er der, uansett!
  Kirsti recently posted…Er det advent snart?!My Profile

 3. Så koselig! Det der er såååå mye bedre enn kontakt på sosiale medier! Det var nesten befriende å lese at noen har hatt KONTAKT på ekte med andre mennesker. 😀
  Linda Hagen, Absolutt hjemme recently posted…NY SKATT I HUSMy Profile

 4. Det er riktig. De er så viktige <3 Uansett om man ser dem ofte eller sjeldent. Når det er sånn at tid ikke betyr noe (bortsett fra at man savner dem selvfølgelig) og at alt er som
  Katinka recently posted…Hei fra sengenMy Profile

  • …. oi, trykket jeg publiser? jaja… jeg skulle slette å skrive noe annet… haha… uansett, da får jeg fortsette der jeg var. At når man møtes at alt er som det pleier uansett om det er lenge mellom hver gang eller om man møtes ofte. Jeg har heldigvis noen slike, men vi bor så langt fra hverandre at det blir altfor sjeldent. Men godt hver gang.
   Katinka recently posted…Hei fra sengenMy Profile

  • @Katinka:Noen bare passer inn som puslespillbrikker. Jeg er glad du også har noen slike biter!

 5. Herlig og ja sånne venner er gull verdt 💜. Ha en fin dag🌞
  heidi recently posted…Hvor tilgjengelige skal vi egentlig bli?My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge