Act like a woman – Think like a man

Jeg var hos Anke onsdag kveld. Hun disket opp med salat og nybakte rundstykker samt en skikkelig bra jentefilm. Har du Netflix, trenger lett underholdning med feelgood stemning? Dette er filmen du skal se! Jeg ler enda… mange gode poenger her altså!

Maktbalansen i fire parforhold endres dramatisk når kvinnene (Gabrielle Union, Meagan Good, Regina Hall, Taraji P. Henson) begynner å bruke rådene i Steve Harveys bok “Oppfør deg som en dame, tenk som en mann” for å oppnå mer av det de ønsker fra sine menn. Når mennene (Michael Ealy, Jerry Ferrara, Terrence J, Romany Malco) innser at kvinnene kontrollerer forholdenes spilleregler, bestemmer de seg for at det beste forsvar er et godt angrep og kommer opp med en plan for å benytte denne informasjon til egen fordel. La kampen mellom kjønnene begynne!

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

2 Comments:

  1. What! Denne har jeg ikke fått med meg! Takk for filmtips! Leeenge siden jeg har sett en skikkelig jentefilm med Robert – på tide igjen!
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…@Rønbjerg med #barnekreftforeningen – stedet som har ALT !!!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge