Det er jo en fulltidsjobb!

Jeg forstår mer og mer at det er vanskelig å være toppblogger. De får ikke nok forståelse. Det er mye hard jobbing for å se ut som de gjør. Om vi begynner på bunnen er føtter vasket og pleiet. Negler klippet og filt. Jeg har tatt en sånn fotgreie som skal gi meg myke føtter om ett par uker. Og neglelakk. Jeg er svak for farge på negler uansett årstid. Legger skal være glatte. Og jeg er ikke sponset av Shai!


Ansiktet. Det er ett par år siden jeg våknet opp og så ut som Askepott etter fire timer med søvn. Vi snakker damping med lavendel, skrubbing, vasking, masker og smøring. «Det gjør seg ikke sjæl, si!»

Så var det håret, da. Opp i hestehale. Sessa’n min er frisør og tipset meg en gang om kokosolje i halen. Den flettet jeg, puttet inn i engangsbadehette og latet som det var helt dagligdags. Tok av hetta før trening. Lukter fortsatt litt sånn fuffens.

Jeg har drukket masse vann. Og brus. Pluss kaffe. Har også fått i meg en bit Sara Bernard. «The struggle is real» altså. Oljen er vasket ut av håret. Ny kur i håret. Nå skal fingrene straks få farge. I morgen kommer jeg til å gnistre som en diamant!

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

6 Comments:

 1. Wow!! Nå glitrer jo du som en diamant uansett, men dette vr innsats får man si!
  Livet i Casa Didriksen recently posted…Omvendt julekalender.My Profile

 2. For hva det er verdt: du glitrer alltid som en diamant!
  Abelone recently posted…Julens søteste nissebollerMy Profile

 3. You look smashing, Anja! Uansett!
  Og du 3 fortsatt forbildet mitt når det kommer til egenpleie! Og nå minnet du meg faktisk på å shave leggene mine 🤪 det har jeg ikke gjort på en evighet …

  Snart tips med olje i flette og med badehette og flaks at du husket å ta den av før treningen 😂
  Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Julegavetips til den (store eller lille) fotballgale!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge