Få med deg sjela di!

«Den som har vært travel lenge må stoppe opp og vente på sjelen» leste jeg i bloggen til Petrine. Det er en dame med mange fine betraktninger på livet, familien og ikke minst barna. Hun kjører fokus på barn og lek, forresten. Veldig bra i en tid hvor kiropraktorene har mer å gjøre enn legevakta med knekte bein fra treklatring.

Men husk det, da. Ikke ha det så travelt at du løper fra sjelen din. Stopp og lukt på blomstene, se på høstløvets farger eller tenn ett bål. Og om det er en hybelkanin i kroken, la den være i fred, om det betyr at du heller kan krype opp i en krok med pledd, bok og te. Hvilepuls. Få med deg sjela di.

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

4 Comments:

  1. Godt poeng å huske på i en travel hverdag!
    Jeg liker veldig godt innleggene til Petrine og lek og barn 💙
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Smil til verden og verden geiper tilbake !!! Eller? Eier ikke folk folkeskikk?My Profile

  2. Og takk til vakre deg for gode ord, Jeg tror hele deg er full av hjerter <3 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge