Vinterferie 2016

Har hatt ungene hos meg hele vinterferien, og vi har hatt mye moro. På tirsdagen var ungene på MegaFun som endelig har åpnet i de gamle lokalene til Dagbladets trykkerier her på Lørenskog. Her er det også muligheter for å prøve vindtunnellen, og det fikk ungene endelig gjort da.

Her er det Vilde som flyr.

Og her flyr Ida.

Har vel sjeldent sett så brede smil på ungene som da de kom ut av den tunnellen. Det var veldig moro.
På onsdagen var vi på Varingskollen hele dagen. Vilde var litt rusten i bakken, og jeg var på min andre snowboardtur (Kjøpte de på søndagen før vinterferien), så vi trengte litt trening den dagen.

Vel hjemme fra Varingskollen så mente ungene at det var på tide å ta det litt med ro, så på torsdagen var det konkurranse. Hvem kunne være lengst i pysjen? Vel, det ble uavgjort mellom de to minste 🙂

På fredagen fikk vi besøk av Kristin og Daniel. Det var veldig koselig, og vi koste oss med god mat og god drikke. Som alltid når vi har besøk av de, så må vi se på en katastrofefilm, og denne gangen så vi på filmen “2012”.

Lørdagen var vi på X-Games på Tøyen. Det var Big Air konkurranse.

x1

x2

x3
Et over 50 meter høyt stillashopp var satt opp der. Det var visstnok 30.000 tilskuere der, så man kan trygt si det var liv. Ungene syntes at konsertene var det beste. På denne konserten med Alan Walker fikk vi stå helt fremst. Det var en kul opplevelse.

Denne sangen var også direkte på TV2

Vi kom akkurat hjem til den norske Grand Prix finalen. Og det var bra. Vi liker å se på Grand Prix. Og vi skriver ned poeng fra oss alle. Plusspoeng for flammer, røykmaskin og fine kjoler. Her er resultatene fra Holt juryen.
gp1

Søndagen var det nok en gang Varingskollen. Vi var der hele dagen, og denne gangen tok vi også turen helt opp til toppen. Olabakken, som den heter, er veldig bratt. Det var slett ikke enkelt å kjøre ned, men ungene var veldig flinke. Jeg er så stolt av dem. Men litt moro var det når jeg på et punkt kom foran dem. Når jeg snudde meg så kom de to skliende ved siden av hverandre. En med nesa først ned bakken, og den andre veivet med armene for å få tak i skiene sine som gikk hver sin vei. Vilde stoppet, smilte, og sa.. Det er sånn familien Holt kjører ned bakken det 🙂

varing1

varing2


Posted in Familie, Fritid by with 2 comments.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *