Bloggerne i InspiraAbsolutt hjemme: http://absolutthjemme.com

Linda, 38, 8 – barnsmor. Vi roter mye, vi bråker mye ( ikke krangler – bare lager mye lyd) , vi koser mye og sover for lite, pusser opp mye, ler mye, tuller mye. Nyter vårt hektiske og koselige liv! Kan også nevne at vi er veldig opptatt av pannekaker og pizza

Avdeling Holt:  www.avdelingholt.no/anja

Jeg heter Anja Holt, født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat. Skriver litt om mat, trening, rollen som «100% mamma 50% av året,» litt om fordommer, nyhetsbilde og mye fokus på de små tingene som lager perfekte øyeblikk i et langt fra perfekt liv.

FruBevers hverdag: http://frubever.bloggnorge.com

linn ombre

Jeg er Linn – daglig leder i familien Omre Jakobsen! Jeg er gift med Robert – drømmemannen. Mamma til gutter født mai 09, juli 13, september 14 og januar 16. Termin med minste tilskudd våren 18! Jeg startet å blogge som en motvekt til alle de «perfekte» bloggene som finnes – her liker jeg at ting ikke er perfekt. Huset må ikke være skinnende rent, fritt for leker og jeg må ikke trene 5 ganger i uken. Ikke for å være en god mamma. Her i huset er det stort sett leker overalt hele tiden, ikke baker jeg brød hver morgen og trening har jeg gitt opp for lenge siden. Men hva gjør vel det? Så lenge guttene mine har en god hverdag? Det er DET alt handler om til slutt. Hverdagen! – og jeg digger den.

Fru Jacobsen: http://www.frujacobsen.no

jacobsenJeg heter Trine Lise. Jeg er 30 år, gift og firebarnsmor. Her på bloggen skriver jeg om alt som dukker opp i en småbarnsmors hode. Bloggen er mitt fristed og min terapi:)

Livet i Casa Didriksen: http://www.casadidriksen.com/ 

didriksenJeg heter Laila og er firebarnsmamma og distriktslege. Starter i jobb nå på mandag etter et år i permisjon. Blogger om livet med stort og smått og det som er viktig akkurat der og da. Bloggen har blitt en fin «dagbok» som hele familien liker å lese for å huske tilbake. Av og til slår jeg til og skriver noe som er interessant for allmennheten og deltar således i «samfunnsdebatten».

Louises lille verden: http://www.louiseslilleverden.no

13087859_10156783788355697_1885283407362932239_n

Jeg heter Louise. Jeg er 34 år gammel, er gift og har to barn. Jeg fikk en virusutløst ME-diagnose i 2012, og livet mitt ble snudd på hodet. Det er tøft å være syk småbarnsmor, men denne bloggen skal ikke være svart og trist. Den skal heller være en minnebok for alt det fine som skjer i livet mitt, det morsomme jeg får oppleve, og tanker jeg har om ting som opptar meg.

Mitt storkebarn: http://www.enestaaendemor.no/

Jeg kaller meg Enestående Mor og jeg skriver om mitt liv som enestående mamma til lille Storkfrøken. Hun ble laget på en klinikk i Danmark etter tre lange år med prøving. Jeg valgte å få barn alene og brukte donor fordi jeg kjente den biologiske klokken tikke. Jeg angrer ikke et sekund. Livet med barn er fantastisk. Men jeg håper selvfølgelig det dukker opp en flott mann til meg også etterhvert. Jeg jobber som lærer og prøver å sjonglere alle gjøremål i en hektisk hverdag.

Monicas livhttp://www.monicabj.no/

Jeg heter Monica, er 92-modell og gift med drømmemannen Simon siden 2012. Sammen har vi to barn, Miriam Elise (2014) og Jakob (2016). Til daglig er jeg student, hvor jeg studerer realfag for å bli ungdomsskolelærer. Jeg er ei kreativ jente som er glad i prosjekter, både når det gjelder håndarbeid og på bakefronten. Jeg er glad i gjør-det-selv-prosjekter, gjerne sammen med barna. Dette, sammen med skrivelysta, er grunnlaget for bloggen der jeg deler tanker i den hektiske hverdagen til en ung, aktiv tobarnsmor.

Naturmamma: http://www.naturmamma.no

Jeg er Naturmamma. Vel egentlig heter jeg Anita. Jeg bor på Vestlandet sammen med min samboer og våre tre barn: Minibonden på 2 år, Mellomsten på 8 år, og Odelsgutten på 12 år. Vi bor i en enebolig på landet og har «småbruk» i hagen, hvor vi har åker, et drivhus på vei, kjøkkenhage, høns og vaktler. Jeg er grunder og jobber hjemmefra. Jeg driver min egen nettbutikk som heter Villheim.no hvor jeg selger miljøvennlige, økologiske og plastfrie varer.

Petrus og Petrine: http://petrusogpetrine.no

nannJeg heter Nann Karin og jeg er så heldig at jeg ble mamma sent i livet, – selvfølgelig til en flott fyr. Bloggen inneholder hverdagsbetraktninger og det som har fokus der og da. Det kan være ting vi opplever eller temaer jeg kommer bort i, tenker på eller møter gjennom jobben som lærer. Det fører til at Petrus ikke alltid er vår gutt, men kan være et tenkt barn eller et barn jeg har observert. Jeg er alltid Petrine og innleggene er alltid ført av min penn. Velkommen inn til vår verden i ord og bilder.

Skogfrue: http://www.skogfrue.no

Kvinne, mor og skribent. Egentlig hjemmehørende i en annen tid og i en annen verden, men er forsmedelig nok ganske stuck her.

Blogglisten hitsComments are closed