I feel you!


Viser faktisk fingeren til verden og logger av for noen timer. Trening, mat og fandens oldemor på rams. Kommer i mål. Fikk til og med kastet de tørre påskeliljene. Jeg kan! Jentekos, reker og film høres vel ikke ut som en forferdelig avslutning på fredagen?

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

2 Comments:

  1. Det hørtes veldig digg ut! Reker er aldri feil, ei heller jentekveld!
    Håper dere hadde en strålende fredag sammen 🙂
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Fotballbursdag. Pappa på Akutten. Trøtt mamma. HVA gjør man da?!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge