Bilder som lever?

I følge en leser, takk for innspill, lever bildene i bloggen. Det vil si at de starter store og så blir de mindre og mindre og mindre og mindre (og dere skjønner tegninga). Er det flere som opplever dette? Trykk grønn tommel (på høyre side over overskriften) om alt er som normalt og rød tommel om du også opplever at bildene endrer størrelse.

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

2 Comments:

  1. Alt ser normalt ut her 👍
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Fotballbursdag. Pappa på Akutten. Trøtt mamma. HVA gjør man da?!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge