Elghakk, hvordan er din favoritt?

Jeg har fryseren full av mat. Det er ett elsk- hat forhold til det. Med en gang det legges mat i den fryseren legges planer for å spise den opp raskest mulig. Min kjære bonuspappa Thor sendte med meg et par «plater» med kjøttdeig av elg og denne tenkte jeg skulle bli til en tradisjonsrett som heter elghakk. Det er sikkert like mange fremgangsmåter på denne som på kokker, men jeg har tenkt til å steke opp en plate, tilsette buljong, smør, løk, kålrot, gulrot, timian, laurbærblader og einerbær. Kokte poteter ved siden av!

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

2 Comments:

  1. Jeg likte ikke elg da jeg var mindre, jeg syns det smakte for mye og for villt – om du skjønner? Men jeg har spist elgkarbonader og det likte jeg godt. Må innrømme at den retten din idag, så skikkelig digg ut!
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Robert pakket ifjor kofferten dro – til naboen!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge