Bare å fylle opp

Helg er ikke nødvendigvis hvile. Det kan også være dugnad. Omfanget vet jeg ikke. Men jeg vet jeg ikke kan gjøre det «etternavnet» er satt til å gjøre på dugnad men jeg har gjort det jeg har sagt jeg skal gjøre. Da er mye riktig gjort og enda mer riktig tenkt. Men med så mye kaffe innabords kan det jo hende man tar noen teite beslutninger underveis?

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

2 Comments:

  1. Ha ha! Jeg digger det bildet 😂
    Du har vel gjort ditt til dugnaden, med tanke på all vaffelrøre du har laget klart? God dugnad og god helg! Stor klem!
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Robert pakket ifjor kofferten dro – til naboen!My Profile

    • @linn: ble noen timer til, men ikke like mange som de ivrigste. Men til mitt forsvar var jentene hos meg, de andre hadde «satt bort» barna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge