Takknemlig

Takknemlig for alt som ikke gikk til helvete i dag. Om vi alle bare kan puste og leve ut dagen, uten at huset brenner ned eller lignende (det var IKKE en oppfordring, Livet) så skal jeg legge meg blid i dag. Jeg ber ikke om mye så det lille jeg ber om fortjener jeg. Amen.

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

4 Comments:

  1. En sånn dag? Krysser fingre for deg. Hadde du vært i nærheten skulle du fått nybakt brød og rester av påskeegget. Klem.
    Kirsti recently posted…PåskespelMy Profile

    • @ Kirsti: familiemedlem som ble operert i dag, det gikk bra, men jeg hadde lett tatt en skive og delt godteri med deg. Og klem. ❤️

  2. 💙 vi burde alle være litt mer takknemlige! Vi har ganske mange ting å være takknemlige for når man tenker seg om 💙
    ha en fin dag fine deg!
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Grunnen til at TTT! (Ting tar tiiiid…)My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge