Påskeferie? Ikke helt….


Men målet mitt er enkelt for dagen. Være et all right menneske. Skal gjøre så godt jeg kan!

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

4 Comments:

  1. Slik jeg kjenner deg burde ikke det by på problemer! Ha en fin dag selv uten påskeferie. Nyt mindre trafikk til jobb denne uka og ta en ekstra kaffekopp siden det (forhåpentligvis) er roligere enn normalt!
    Abelone recently posted…Hjemmelagde kolibrieggMy Profile

  2. ..nettopp spist mitt deilige brød, som DU har bakt til meg og laget meg en cappuccino – så denne dagen MÅ jo bare bli bra. Ha en strålende dag og bursdagsfeiring!
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Ny roadtrip: min aller FØRSTE BLIND DATEnoen sinne og Gardermoen!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge