Logistikk – Check 


Vi har kontroll og fikk en jækli bra start på ettermiddagen. Pasta og kylling til middag, hvor restene ble brukt til pastasalat i matbokser, god start på lekser og rydding. Vilde levert på trening  17:50, Ida levert 17:58 og begge med beskjed om å kose seg. Det viktigste hva gjelder trening for unger, mener jeg. Treningsglede, her snakker vi indre motivasjon! Nå tilbake til Vilde. Hun er ferdig kl 19:00 og er ute tre minutter etter. Ida er også ferdig samtidig, men ikke alle er like opptatt av å skynde seg ut (så derfor blir hun hentet sist).  Jeg for min del gleder meg til å komme tilbake til Kosekroken, klokka åtte er mye gjort!

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

2 Comments:

  1. Her snakker vi effektivitet! Deilig med kosekveld etter trening. Uten at jeg kan si for mye om hvordan jeg husker den følelsen … ✌️
    Linn / FruBevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Mamma VS TFK TRIO TWIST og Touran: 0-1!! (Hvem sa at størrelsen IKKE teller?! De kan ta seg en bolle!)My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge