Hverdagstrim

Lammelåret anbefalte shopping som en del av hverdagstrimmen. Jeg er litt usikker. På om jeg et enig. Jeg kunne derimot vært en eksepsjonell deltager i stresstest! Har i hvert fall fått ferske urter og tatt vare på restene av de gamle!

Anja Holt

Født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat.

4 Comments:

  1. Stresstest er bedre beskrivelse. Hater matbutikker når jeg aldri finner det jeg skal ha eller vet hva jeg vil kjøpe.
    Derfor bruker jeg en visegutt som heter Robert eller Kolonial.no.

  2. haha.. shopping som hverdagstrim!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CommentLuv badge