Etter fjorten år skal våre veier deles. Tolv års ekteskap går inn på oppløpet. Det er vondt og tungt for oss alle fire i Avdelingholt men allikevel står vi sammen i dette også. Jeg vet ikke hva fremtiden bringer. Men jeg håper Kaia Huuse har rett, at jeg finner tilbake til meg selv.

  

mykemule

Jeg har flere ganger bestilt ting, og anbefalt andre, fra Myke Mule. Jeg har ønsket meg, og fått, gaver derfra også ved flere anledninger. En ting er er gjennomgangstema uansett hvilken ende jeg er i, altså mottager eller giver, alle har blitt fornøyde!

Nå er det snart jul, det er fortsatt mer enn nok tid til å bestille en personlig gave, bruk november på å fikse julegavene og bli med meg på café i desember!

Webshop!

  

image

Jeg ble kontaktet av Henriette som stilte meg følgende spørsmål:

Hei har du tid til å svare på noen spørsmål ang. bruk av sosiale medier, som jeg skal bruke i et forskningsprosjekt på skolen?

Jeg svarte selvsagt ja, og har svart henne etter beste evne. Jeg vet at jeg har utrolig mange oppegående lesere her inne. Har du tid, kan du ikke sende henne en PM på Facebook eller legge igjen et svar i kommentarfeltet?

 1. Bruker du sosiale medier som Facebook, twitter og instagram? evt. hvilke?
 2. I hvor stor grad bruker du sosiale medier? Hvor mye tid daglig tror du selv at du bruker?
 3. Hva gjør du når du bruker sosiale medier?
 4. Hvordan føler du selv at du opptrer når du bruker sosiale medier?
 5. Hvordan tror du andre oppfatter deg når du uttrykker deg på sosiale medier?
 6. Hvordan oppfatter du andre når de uttrykker seg på sosiale medier?
 7. Hvilke aldersgrupper tror du er mest aktiv på det sosiale mediet facebook?
 8. Hilke aldersgrupper tror du oppfører seg best og dårligst på type facebook?
 9. Tror du man har lettere for å meddele ting man aldri kunne klart å fortelle ansikt til ansikt på nettet?
 10. Er det sånn at man blir tøffere i trynet bak en skjerm?
 11. Ser du mest til gutter eller jenter på Facebook?
 12. Har sosiale medier tatt en possitiv vending eller en negativ en?
 13. Er folk flinke nok til å ta i bruk nettvettreglene når de opptrer i sosiale medier?
  

IMG_2339.JPG
Ligger i senga mellom to jenter. Vi ser på “Frost” siden ingen får sove. Animasjonsfilmer er utrolig flotte! Noen ganger er det mer enn litt all right å ha barn slik at man har “lov” til å se slike filmer!

  

tannbørster

Jeg fikk spørsmålet da jeg hentet medisiner til Ida om vi hadde husket å kjøpe nye tannbørster. For her ynglet visst bassiluskene og hoppet fra tannbørste til tannbørste. Nå har vi også fått hvert vårt tannglass, men er det hysterisk?

Andre hygienetabber man bør unngå!

  

uflaks

Så da hjelper det kanskje ikke å flekke på CV’n, endre font og legge til det proffe profilbildet? Jeg håper og tror de fleste ledere velger sine ansatte med litt mer kløkt og kunnskap enn dette?

  

2014-10-23 07.39.07

Det synes i hvert fall jeg, hehe! En morgen med skeive hestehaler, trange bukser, lånepenger til juniorklubb grunnet ubetenksom mamma og lykke over at det snart er helg. Fin fin start på det som skal bli en finfin dag, begge ungene fikk frokost i magen og kom tidsnok til skole så da får man krysse av første punkt som vellykket på sjekklista?

  

plaster

Denne fant jeg i kassa på Toys R’Us på lørdag. Det var forresten en hysterisk tur. Da brukte jeg 50 minutter fra jeg kjørte hjemmefra på Fjellhamar med tre unger, til Alnabru, ga de klare instrukser, møtte de inni butikken med kostyme og bursdagsgave, betalte og leverte Vilde med 1 minutts margin på den rette siden i bursdag.

Hell yeah, I can do it!

  

island1

Om alt går som planlagt….

island2

Reiser jeg til Island….

island3

Om to små uker!

Jeg skal ikke fly inn i lavasøylene som Lars Otto gjorde sist (bildene er også hans), men jeg skal endelig få se med egne øyne den ville naturen og bade i en lagune. Kanskje du til og med ser det på TV?