I dag er en like god dag som noen annen

Og i dag tar jeg vare på følelsen av at vi gledet en liten jente litt ekstra før jul. Det var ikke superflotte gaver vi ga bort, men en liten propell fikk en ny boblebukse og jakke (som så nesten like fin ut som ny) og noen (for henne) nye leker. I ett bruk- og- kast samfunn og en måned med ekstra fokus på alt som skal kjøpes i gaver kjennes det godt ut å bare gi.

I will – just watch me

Dagens julegodt – brente mandler

Gårsdagens peppernøtter har fikk bein å gå på så fatet trengte påfyll! I kveld spiser vi derfor brente mandler til julefilmen. Det var passende belønning for å spise mors (hjemmelagede) fiskegrateng (med integrerte grønnsaker ~hysj~).

Her er formen fortsatt alt annet enn hundre prosent hos de ulike årsmodellene. Det svelges Ibux, varmes hveteputer i mikro’n og pledd med pysj er dagens vinnere.

 

Vilde selger familien sin!

Vilde sparer penger og selger unna familien sin. Ikke den ekte, ikke den utvidede, men Sylvanian Families trehytte, skolebuss og to (leke)familier.

For 800 kroner kan du kjøpe denne, i våre øyne, gedigne samlingen. Ikke nok med at du kan gjøre unna minst en julegave, i tillegg sparer du miljøet og gleder minst to barn (selger og mottager-e).

SYLVANIAN FAMILIES- trehytta har 3 nivåer og er åpen bak. Hytta har en huske, en sklie og trapper mellom nivåene. 40 x 30 x 20 cm
Ny pris: 800 kr

SYLVANIAN FAMILIES-familien, hundefamilien Chihuahua. Med figurer av far, mor, bror og søster.
Ny pris: 270 kr

SYLVANIAN FAMILIES familien Kenguru
Kengurufamilien Springer fra Sylvanian Families er sportstjerner i byen. Settet inneholder far, mor, bror og søster.
Ny pris: 270 kr

SYLVANIAN Families – Skolebuss, fin skolebuss fra Sylvanian Families. Bussen kommer med mye tilbehør (eks bord, matvarer, tallerken, m.m).
Ny pris: 310 kroner

Totalt: 1.650 kr

Salgspris: 800 kr

FINN-kode: 87388850

Hjemme med sykt barn

Tåka lå tungt i Lørenskog i dag. Fire grader på feil side i desember, gjenskinn på bilde (siden det er tatt ut av vindu) men god stemning innendørs. Null TV, julesanger og en kid som kommanderer mor rundt. Alt er som det skal!

8. Desember Agent M

15036285_10209891393855789_3843384448146984799_n

Dagens luke kommer fra Agent M. Om du husker å legge igjen en kommentar under dette innlegget med ønsket farge og korrekt mailadresse (det er denne vinneren blir kontaktet på) er du med i trekningen til en Termos fra Agent M. Du kan velge mellom fargene stål, sort, hvit eller grønn.

24Bottles! Ultrakule og ultralette stålflasker i 18/8 rustfritt stål. Utrolig mange lekre farge i en stilren design. Designet i Italia, og produsert i India under etiske forhold. Flaskens karbonavtrykk står påtrykt flasken.

Dette er termosflasken deres som holder kaldt i 24 timer og varmt i 12 timer. Flasken skal vaskes for hånd.

Vær miljøvennlig med stil og gå for enkle, gjenbrukbare og gjennvinnbare produkter med en klassisk finish, som aldri går av moten!

Åpningen er stor nok til isbiter, og flasken passer til alle slags drikker. Veier rundt 300 gram.

24bottles-thermo-500ml-_agent-m

 

Ønsker du å få med deg morgendagens luke? Følg med på bloggen til “Livet i Casa Didriksen”. Følg henne gjerne på facebook også. Dagens luke blir trukket i løpet av dagen i dag, vinneren får beskjed via mail. Alle vinnere blir offentliggjort 29.desember. Lykke til!

Små hender og store smil


Dagens tips et pepperkakedeig fra www.smakavhimmel.no. Vilde er rå på å lage peppernøtter, jeg og Ida har en diger klump av deig i magen….


Det var nesten i overkant Facebook- vennlig stemning med allsang, dans og baking på vårt lille kjøkken i dag. Var det dagens kveldsmat som satt stemningen?

#payitforward – utfordring akseptert

Jeg må nesten huske å ta bilde av ukens kuleste mottatt i postkassa. Innholdet var flott, bilder av  noen jeg har blitt glad i, men utsiden var den som fikk meg til å le. Den som gjorde at jeg også med største letthet aksepterte utfordringen til Linn! Rett og slett, send noen ord i posten til en du er glad i. Dette er i beste juleånd, er det ikke?