Søndagstrening og torturkammer

three-ball-flail-medieval-war-mace-2357-p

Det er ikke jeg som kaller det for torturkammer, men innimellom så kjennes det ut som om jeg har blitt spist opp, tygget, spyttet ut og tråkket på. Men har fortsatt til gode å angre på en tur til Røykås. Noen besøk er litt morsommere enn andre, skal kunne sies.

Kveldskos 

  Spinat, tomat, parmesan og kyllingspyd. Omnomnom! Dette var knallgod kveldssnacks kan jeg love deg!
 
“Fred Claus” starter julefilm- maraton. Jentene er slitne etter turen til badeland så det blir nok tidlig kveld her i dag?

Og i morgen er det første advent!

“Ekstreme samlere” påvirker!

  
Jeg var lenge bekymret for at jeg hadde drømt. Jeg samlet doruller for noen, men husket ikke hvem. La ut melding på Facebook men ingen vedkjente seg ønske om doruller. 

Jeg fikk noen gode forslag på hva jeg kunne  bruke dem til. Men jeg har ikke ønske om å bli dorull- kunstner. Til slutt kom jeg på at det var Lisbeth som skulle ha disse og trakk et lettelsens pust for at det ikke hadde klikka fullstendig. 

Forøvrig står nå “Ekstreme samlere” på i bakgrunnen og jeg lar meg inspirere av både den og Flylady. Har ryddet i to skuffer (kastet en pose) og har en plan for videre avslapning. 

  
PS. Dorullene blir hentet neste uke! 

Mitt bittelille hjem 

  
Lar meg imponere over hva folk får til på liten plass. Selvsagt med litt cash, noen rå designere og TV- magi…. Fortsatt inspirerende!

Badeland og prototyper

  
Dagen er grå men humøret solgult. Jentene var jaggu regnbuelykkelige og spratt (nesten) opp av senga klokka åtte. 

  

“Skal du kjøre i pysj” sa den lille. “Eller du kan gå” svarte den eldste. Snoopy it is!

  
Ungene på vei til badeland med venner. Mor på sofa, fortsatt i pysj, prototypen på “mamma som har gitt opp”. Legg på Dr.Phil og kaffe (sistnevnte dog uten blankt sinnavann). 

  
Og her har jeg tenkt å ligge. Lenge. Uten sminke og dott på hodet. Ikke noe klær som strammer. Teppe og sjokolade! 

Julestemning kryper innpå

vinne på lotto

Lørdag morgen! Å heisann, gjett om jeg har gledet meg til deg! I dag er det julemarked for Skedsmo husflidlag. Kanskje vi skulle reist dit for å få litt julestemning etter badeland? Kanskje til og med pynte enda mer til jul?