Morgenkaffe og mimring

Showet var så bra! Jeg er fortsatt støl i lattermusklene mine. Hvordan hun forklarte sannheten bak cv’n inkludert året på folkehøyskole hvor det var sterk (!) overvekt av jenter og han som var nest populær var han som faktisk pusset tenner.

Det var det året jeg lærte meg å ikke være kresen. Det var to kriterier. Puls og penis.

Men sent i seng tar på gamle kropper. Men det var så verdt netflix maraton i går. Nå er formen atter på topp. Trening er neste på planen!

Var ikke sånn det skulle bli når en ikke ble som en sku

11133776_943543875657994_6740297992219106182_n

Dora har hatt 53 utsolgte show på Latter på 1,5 år. Publikum lo så de gråt, og nå kommer den morsomme dama til Lørenskog hus.

“Det var ikke sånn det skulle bli.” er en forestilling om alt vi har blitt fóret opp med tidligere, som har fått oss til å tro at vi skulle leve et helt perfekt og supert liv. Men så ble det ikke sånn i det hele tatt. Forventningene gikk i dass: feriene ble aldri som i reklamen, pepperkakebakingen gikk som regel ad undas og sexlivet ble overhodet ikke slik du drømte (drømmer) om. Når du dikter opp ting som mangler i kjøleskapet, bare for å få kunne gå alene på butikken i ti minutter. Når du, uansett hvor lenge du sover, våkner opp med en følelse av å bare ha duppet av litt. Når du elsker NRK Super og ikke aner hvorfor du falt for mannen din. Når du tenker at fugleinfluensa er verdt prisen bare for å få to uker alene på isolat. Da skjønner du at det var ikke sånn det skulle bli…

Stand up-showet «Det var ikke sånn det skulle bli…» handler altså om alle forventningene som aldri ble innfridd. Et ærlig, sårbart og svært morsomt show om hvordan livet som småbarnsmor og det å være i et parforhold er, og alt det vi trodde voksenlivet skulle bli. En blanding av humor og alvor, om et samfunn som dyrker det vellykkede og hva det gjør med oss.

Nei, vel…. Så ble kanskje ikke livet, eller kvelden, slik jeg trodde det skulle bli. Men jeg skal på showet og jeg gleder meg veldig! Og jeg skal le. Kanskje ikke høyest (som jeg skrev om i går) men jeg går garantert for vannfast mascara. Noe har man da lært etter x-antall besøk på standup- show. Vaskebjørn- looken er ikke for alle. Jeg ler, så tårene triller, og får med meg halvparten av poengene.

Du finner meg i kveld med et glass iskald hvitvin, eller perfekt temperert rioja, med et bredt glis og tindrende smileøyne blant gode venner. Livet er slettes ikke det verste man har (og i morgen tidlig er atter kaffen klar).

Hverdagskveld

2015-10-08 20.13.18

Jeg satt telefonen i flightmode og gikk ut. Av med skjørt og høye hæler, nyte siste rest av dagslys, fylle lungene med skarp høstluft. Gikk uten mål og mening så lenge “jeg gadd” før jeg snudde og gikk hjem igjen. Sulten!

En lang, varm dusj. Lydbok. En som fikk meg til å le om “drittsekken som var og jakten på prinsen”. Mer om den senere. Varme klær og litt kjøkkentjeneste. God mat og Netflix. Halv ti sov jeg. Nå gjør jeg tydeligvis noe riktig.

2015-10-08 20.12.28

PS. Det blir ikke salmalaks i dag. Jeg som trodde den skulle vare i to dager? Vel, vel… noen var litt mer sulten enn planlagt og det smakte veldig godt!