Sommerprosjekt


I løpet av natten har gjennomsiktig væske blitt til denne krystallen. Den skal bli et nattlys når alt er ferdig. LED- basen er koblet (til den prisen burde denne vært ferdig koblet men noen synes sikkert slikt er gøy også). Jeg fikk i hvert fall koblet (skiten) og nå lyser den i forskjellige farger. 


Dette er nå blitt frø som har blitt limt på en lyskolbedings etter tørking (og knusing av opprinnelig krystall). I morgen fortsetter prosjektet som gjør at denne vokser. Følg med, følg med!


Og denne skal fungere som en slags prosjektor. Vi limer og holder på. Det mangler ikke på pågangsmot og forskertrang her! Et veldig spennende prosjekt å se ting skje!

#13 i Frognerparken


I dag feiret storfamilien Veronica sin bursdag. Mine, dine og våre unger i sommersola med reker, loff og vin til de som ønsket. 


Vilde er den som har mest dilla på Pokemon og tar helt av på pappas telefon. Frognerparken har mange Pokemon og vi var langt fra alene om å jakte der nede! Høyt lydnivå både på henne og telefonen. 


Ida trekker seg litt unna. Tok med seg litt brød og matet fugler. Lykken hadde vært en søster som hadde de samme interessene. Og som ikke bråket sånn hele tiden. 

Han skal sette fyr på ungen min!


En frivillig fra salen som ikke er redd for flammer ble tatt opp på scenen. Ida blir valgt!


Han setter fyr på jenta mi! Jeg vurderte fortløpende om knusing av tenner foran barn er innafor. 


Men det gikk jo kjempebra! Hun trakk ikke engang til seg hånda bittelitt og gutten beholdt tennene sine. 

Og alle var enige om at det var et fint show.