Radio Disney Music Awards 2016

//Samarbeid//

2016-05-26 18.47.35-2

Har dere hørt om Radio Disney Music Awards?

Om de hadde. De brølte i telefonen. Først trodde de vi skulle delta på selve showet, men skuffelsen gikk lett å svelge. For vi skal se det sammen, og ikke minst skulle de få goodiebag, det er rett og slett på tide å «get down with the crowd» i dag.

RDMA er årets stjernespekkede musikkgalla med opptredener av noen av musikkverdenens største artister, som Ariana Grande, Selena Gomez, Zara Larsson, Hailee Steinfeld, DNCE, Sabrina Carpenter og veldig mange flere, pluss kjendismingling og rød løper! Showet gikk av stabelen på Microsoft Theater i Los Angeles 30. april.

Norges største tweens-blogger og Disney Channels «The Club»-programleder Jennie Sofie (15) er programleder for Norges-visningen nå den 27. mai, og guider gjennom det 1,5 times showet sammen med de danske og svenske programlederne Julie Bjerre og Filip Gisslén.

Så vi skal sitte i Kosekroken, på tross av opphold og sterk «ute- lyst» hos mor, å se dette fantastiske showet på Disney Channel i dag klokken 16:00. Mon tro om jeg fortsatt har tiaraen min et sted?

Dør ikke folk lenger? spør psykologspesialist

978x

Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix

-De fleste hadde faktisk ikke dødd, men «sovnet inn», «reist hjem til Jesus» eller «endelig fått hvile»

Dør ikke folk lenger? spør psykologspesialist etter å ha analysert dødsannonser.
Kilde: Dagbladet.no

Det er vanskelig å snakke om døden. Det er så endelig. Ugjenkallelig. Og veldig, veldig vondt for de fleste. Og i dag er vi veldig, veldig redde for de vonde følelsene. Det skal pakkes inn, poleres og skånes. Vi må passe på at vi ikke er lei oss, at vi i størst mulig grad slipper stå i det vonde. Men si meg, hvis du aldri opplever noe vondt. Klarer du sette pris på det som er godt? Livet handler om balanse.

Jeg kan, for egen del, bekrefte at jeg digger kroppen min. Ikke fordi den er hverken smekker eller lekker men fordi den funker. Jeg tror ikke jeg hadde vært så hysterisk lykkelig for å gå på do uten hjelp om jeg ikke hadde visst hva alternativet var. Jeg har kjent det på kroppen.

Når de første varme solstrålene treffer ansiktet i april etter en lang vinter kan jeg bli stående. Nyte. Jeg vet med meg selv at jeg ikke blir like andektig i august. Da har solen for lengst plantet tre fregner på nesen. Jeg har kanskje til og med blitt litt mett på varmen.

Jeg har ingen å miste. Hverken venner eller familie. Jeg mistet pappa, jeg har kjent på det å være totalt hjelpeløs. Det er den verste følelsen jeg vet. Hadde jeg kunnet ville jeg alltid tatt all smerte og ubehag for de jeg er glad i. Når det er sagt ville jeg ikke at pappa skulle fortsette livet sitt da. Han var syk. Han hadde vondt. Kroppen var ferdig. Da må det være godt å dø. Jeg gikk fra sykehuset med en ro. Han sovnet ikke inn, han gikk ikke bort og hvem vet egentlig om han møtte sin Skaper. Han døde.

 

 


Jeg tapte ballongspillet så det sang. Eller så jeg skreik. Vilde let seg tom for luft når jeg blir redd. 


Vi har det heller Ikke kjedelig når vi gjetter. Men hallo? Mamma skal gjette en fotballspiller, lissom? Og visste du at det er noe som heter «Hundredesimeterskogen» eller?

Trend: Nå vil vi bo på sære hoteller – hegnar.no

ION Hotel på Island – Foto: Trivago

 

– Over hele verden ser vi stadig flere hoteller med unik design og nærhet til naturen. Dette spiller en stor rolle for mange når de skal bestille hotell, spesielt hvis man vil ut av byen og nyte fred og ro i vakre omgivelser. Vi søker unike opplevelser, og et opphold på et spesielt hotell kan bidra til det, fastslår Vogt.

Kilde: Trend: Nå vil vi bo på sære hoteller – hegnar.no

Hjertet gjorde et hopp da jeg oppdaget dette bildet på Hegnar i går. Dette var jo et kjent bilde! Jeg har jo bodd på et av de ti uvanlige hotellene, ION Hotel, ved Thingvallavatn på Island, da er det bare ni igjen?

ION var et kjempekult hotell. Ut i fra ingenting kom plutselig dette kunstverket. Det var helt magisk stemning å ligge i utendørs svømmebasseng og kikke utover de flotte omgivelsene. Er du på Island bør du ta turen innom.

PS. Ikke kast håndklær over veggen og inn på badet. Det er bare lureri. Det er en slags hylle som danner taket på badet (fancy høyt tak inne på soverommet) og håndkle blir liggende der…. ~oppsie~

Velg mens du kan!

beslutning

Dagbladet forteller om Roxette som nå legger opp. En ting er å gjøre det fordi man ønsker, men verre er det når man plutselig ikke lenger har et valg. Derfor prøver jeg, hver dag, å gjøre gode valg mens jeg kan. For plutselig er det for sent. La det være verdt det!

– Hun er nesten blind på det ene øyet, men det som er verre er beina hennes. Hun kan ikke gå lenger, og har ikke energi nok til å reise, forteller han i intervjuet, gjengitt av svenske Expressen.

Bare gjør det!

Dagens ordtak

Dagens ordtak

En tidligere kollega legger ut et ordtak, eller visdomsord, hver eneste dag. Dette var dagens. Det traff der det skulle. Slutt å gjøre ting så jævelig komplisert. Det er faktisk ganske enkelt. Bare gjør det!