verdt det

Nervene melder seg nå, men som det meste her i livet som er verdt å kjempe litt for, så skal jeg vel kjenne at det er verdt det i kveld. Alle som vinner en Oscar for bra opptreden har en tale klar i lomma. Min blir postet i bloggen. Selv før jeg vet svaret. For om jeg går inn i dojo’n så har jeg allerede vunnet litt over meg selv og “skyggen” som det ble snakket om i gårsdagens film.


  • 2015-05-25 07.44.13Tusen takk til Veronica som stiller som barnevakt for Vilde. Det er godt å vite at hun har det bra når jeg skal holde fokus et helt annet sted noen timer. Du er fortsatt mitt lille gull uansett hvor stor du er. *smask*
  • Tusen takk til alle som har backet meg opp, peppet meg, inspirert meg og støttet meg det siste halve året. Jeg vet det har blitt mye trening. Takk for at dere har sluttet å kjefte på mengden (eller har dere bare gitt opp? Hahaha). Dere har fått meg til å tro at jeg kan få det til. Evig takknemlig og med solide lattermuskler – me like!
  • Og sist men ikke minst, takk til alle dere rakkerfanter, bøllefrø, pøbelspirer og djevelyngel. Uten dere hadde jeg ikke klart å løfte over 20 kg i benkpress. Jeg hadde aldri klart å presse meg opp en lang bakke på sykkel.

I kveld er det nemlig dags for å forsøke nå et av målene for 2015. Krysse av et ønske. Gradering til gult belte. Ikke det viktigste i livet mitt. Ikke det største ønsket for året 2015. Men takknemlig for at jeg forsatt ser små delmål som “litt store ting”.

~ pust inn – pust ut – gjenta ~

Ønsk meg gjerne lykke til! Du kan logge inn via Facebook, WordPress og anonymt. Bruk tommel opp/ned i toppen av innlegget. Jeg blir glad uansett!

image

  

2015-05-26 20.37.15Men jeg kan både sparke barbeint, bruke hæler og fjellsko på samme dag. Jeg kan være prinsesse, mamma, dama og venninna med kosesokker i sofaen i løpet av tjuefire timer. Det har jeg hørt er en bra ting.

Et halvt år med trening skal avgjøres i kveld. Gudene skal vite at det har vært tøft på mange plan. Kroppen, fysikken, ble den minste utfordringen. Hodet mitt har fått kjørt seg de siste året. La det være verdt det, for faen.

2015-05-26 20.35.37Og nå skal jeg tvinges til å falle på plass. Til ro. Det er nå det gjelder på alle plan. Vær så snill, alle planeter, auraer, horoskoper, Märtha sine engler og andre klarsynte. Nå trenger jeg faktisk at noen står på min side og jeg bryr meg ikke om det er steiner med hittil ukjent kraft, norrøne guder eller fargeterapi. Tottelottene er røde okke som.

~ Keep calm and put your Gi on. ~

Og selv om kart og terreng ikke stemmer overens i det hele tatt akkurat nå så må jeg vel en gang komme i land i den trygge havna jeg også? Livet begynner visst i enden av komfortsonen. Det er ikke noe som kan minne om komfort i det hele tatt for tiden. Betyr det at det er nå det liksom skal begynne?

 

2015-05-26 20.36.44

  

 
Og hun leverte og har klart graderingen nok en gang. Dette ble feiret, som seg hør og bør, på Mcdonalds! Denne gangen fikk vi med oss Camilla (med Leo og Lukas) og Maria (med Aida og Oliver). 

Vi savnet selvsagt Ida men har fått mail fra kontaktlærer om at alle trives og har det fint på leirskolen! 

PS. Flyene fløy over når vi dro hjem, vet ikke hva de heter men de var kule!

  

2015-05-27 12.23.48-1

I hagen på jobben har vi flotte syriner. I år skal jeg ta med meg en bukett hjem. Og en dag, når røttene mine finner et sted å feste seg, skal jeg ha syrin i egen hage. Og et japansk kirsebærtre i tillegg til en liten krok med liljekonvall. drømmer

  

Filmen er en fortelling om hva følelser er, hvordan følelser påvirker oss, hvordan våre følelsesmessige reaksjoner har utviklet seg og hvordan de kan endres. Dette fortelles gjennom et møte med uglene Alfred, Skyggen og Lykke, sier Hagen.


– Hvorfor tror du den har blitt så populær?

Jeg tror den er universell og at mange kjenner seg igjen i Alfred. Det er sikkert mange som også kan kjenne seg igjen i den avviste hjelperen Lykke. Heldigvis lykkes hun i sitt prosjekt til slutt: Nemlig å hjelpe Alfred slik at han får det bedre og blir bedre i stand til å stå henne nær.

10305596_983544155003734_6515992671108243776_n
Jeg syntes denne var utrolig fin film, jeg skal se den med begge ungene  mine (hver for seg). Det å snakke om følelsene våre, hvordan de påvirker oss, og hva det gjør med omgivelsene er utrolig viktig. Slike filmer kan være en god start på en god samtale på vanskelig tematikk.

Du kan lese hele artikkelen som inspirerte her!