2015-03-01 09.17.39-1

Våknet tidlig og bestemte meg for å lage brød. Men når man har kreative og flinke unger som vet veien rundt om på et kjøkken hender det at man får seg en liten overraskelse. Som at det faktisk manglet 420 gram siktet hvetemel.

Men deigen ble satt, herregud så forelsket i min Kenwood at det er helt tussete, la deigen bokstavelig talt til side og stakk på trening. Og jeg tømte meg helt. Jeg ville til og med tatt tran for å få slippe tidligere unna. Men gjennomførte og fikk faktisk til å ta situps “i benken” i dag for første gang uten smerter. Hipp Hurra!

2015-03-01 13.36.08-1

Vel hjemme og da må man ha mat. Målet mitt er ikke å gå ned i vekt. Men jeg skal heller ikke opp. Og jeg er altfor glad i mat til å spise kun barer og shaker. Jeg må ha mat. Helst sånn skikkelig god.

Reker er godt. Magert og greit med proteiner. Hvitløksbaguetter er godt. Litt kjappe karbohydrater, ikke så jækla bra næringsmessig, litt er lov. Spinat er sunt. Så da tar man masse reker, litt baguett og fyller på med grønt. Totalt sett aner jeg ikke hva det fordeler seg på en slik tallerken, men jeg er i hvert fall mett.

2015-03-01 13.38.37-1

Brødet etterheves. Armene mine dirrer. Jeg sitter nydusjet og klar for resten av dagen. Jeg kan ta en powernap mens brødene er i ovnen. Jeg kan vaske gulvene, men jeg tror strengt tatt ikke det er nødvendig. Jeg kan besøke Anke som maler trapp og skravle. Jeg kan besøke Nina og se på stuen deres bli forvandlet til “Fifty shades”.

Men jeg må ingenting. Og den tanken er nesten den aller beste.

  

Jeg har sett en utrolig kul film. Anbefales. Ikke bare på grunn av musklene til hovedrolleinnehaver, nei.

Jeg er fortsatt ikke lat og beveger meg ut selv om det er mørkt, litt vind med litt regn. Det er bare forfriskende! Tok derimot ikke sjansen på skogens glatte røtter i snart mars og fortsatt ikke i nærheten av alvorlig tryn!

Mat må man ha! Jeg kunne aldri blitt en sånn slankedrinning. Eller anorektiker. Jeg elsker mat. Mye mat. Følelsen av å være stappet er godt å kjenne på. Også i går!

Og jeg så den omtalte filmen fra “Fifty Shades” i går. Søt film og slettes ikke hva jeg forventet. Men med så lave forventninger er det umulig å bli skuffet? Dog er det mye jeg kan relatere til i den filmen. jeg har jo til og med min egen Mister Grey! ;)))

  

Det er skrubbet og dampet, det er vasket med Klorin, det er uten tvil rent. Men det ser jo ikke bra ut?

Slik så det også ut i dusjen. Til min store fortvilelse. Og selv om jeg inni meg visste det var rent så mislikte jeg det mer enn sterkt!

Men jeg dynket bomull i Klorin. Lest på Facebook da, vettu…. Lot det ligge på noen timer og *vips* så var de svarte flekkene borte både på bad og kjøkken. 

Fronter og vegg ble også skuret ned med Salmiakk og Zalo. Nesa renner og øya svir meg jeg får poeng for åpent vindu og bruk av gummihansker!

  

Deilige pekannøtter blandet med sjokolade og litt salt. Kaffen er sort som natten og varmer langt inn i sjela. For ja, jeg har en sånn jeg også. 

Nyter en sløv morgen. Den har helt klart sine høydepunkter. Straks klar for å møte verden. Jeg skal ta vare på meg selv i dag. For først da kan jeg virkelig ta vare på de andre som trenger meg også. 

  

2015-02-27 08.20.11-1

Bilen er erklært frisk. Den var heller aldri syk. Men du verden så deilig å få det konstatert. Man kjenner det jo litt i magen når man får rapportert feil med styring, det er liksom en vesentlig del av kjøringen, og ble jo ikke mindre skremt når jeg hørte at det ikke var fysiske koblinger mellom ratt og hjul heller….

BBQchicken_tube_banner_773x367Men som sagt, alt var bra og hipp hurra for det. Kom på jobb tidlig og fikk meg en god frokost med kylling på tube, kylling i fast form, litt farger, litt nøtter, litt juice og en bøtte grønn te med “ballesmak”.

Dette kan faktisk bare bli en bra dag, jeg kjenner det i marg og bein!

2015-02-27 08.20.33-2
Og det er fredag, da er det visst lov med litt ekstra nam? Har allerede vært i kjeksskuffen til May og tusket til meg noen Ballerina- kjeks. Og så skal jeg møte søteste SykkelSiv til kaffe og bolle klokken 14:00. Det blir så kjekt å se henne igjen! glede seg

2015-02-27 08.39.48-2

  

Det er kjekt å være liten når de gretne, gamle gubbene og de viktige mennene ned medbrakt pc har tatt alle godstolene! Rumpa får plass i barnestolen, beina ga ikke etter, dette er i sannhet en god dag!

  

11016776_10152890297011263_1263516986_nOg hvem vet hva helgen bringer? Det er mange ting som kan skje. Jeg kan ta en tur til Ørje. Jeg kan få besøk av Anke. Jeg kan sove. Jeg kan til og med dra på by’n om jeg vil.

Men før jeg kan gjøre noe som helst så må jeg faktisk komme meg opp fra den gode, varme senga med den perfekt tempererte dyna. Hvorfor er senga alltid best når man skal stå opp?

  

Etter at vi begge hadde vært på hvert vårt foreldremøte fant vi ut at vi begge fortjente en belønning. Det ble “Jordbærpikene” på Strømmen storsenter med noe godt i koppen!

Etter halvannen time med prat ble vi kastet ut men med lovnader om at det skulle gjentas om ikke lenge. Så godt å møte fornuftige og oppegående mennesker som Anke! Og nok en gang kan jeg konkludere med at det å følge rumpa i sofaen ikke er bra når magen sier at “reis ut og vær sosial”. 

Suksess!

  

2015-02-02 23.10.58……… du har en kongeavtale og finner ut at den bare er halvveis og ikke skikkelig? #denfølelsen!

Jeg TRODDE oppriktig at jeg hadde leiebil inkludert i prisen på kjerra mi. Men nei, den gjelder kun når bilen skal på service!

Om bilen må inn på verksted fordi de ikke har klart å skru den sammen riktig, eller programmerer skiten feil, nei da er ikke leiebil inkludert.

Hvor er logikken?