Bli påskefin – VINN fra luksusprodukter fra Decleor! – FruBevers hverdag – som daglig leder i fam. Omre Jakobsen

For kort tid tilbake fikk jeg en utrolig koselig Mail fra Therese. Hun skrev at hun hadde fulgt bloggen i over ett år nå og fikk barn, samtidig som jeg fikk Markus. Therese driver Thereses hud og kroppsterapi og ville gjerne at jeg skulle få gi bort en gavepakke fra Decleor til en av mine lesere! Jeg har selv brukt disse produktene og kan ikke si annet enn at jeg liker de veldig godt. Jeg har hatt litt problemer med stygg hud fra november, men etter at jeg begynte å bruke disse har jeg fått super hud igjen!

Kilde: Bli påskefin – VINN fra luksusprodukter fra Decleor! – FruBevers hverdag – som daglig leder i fam. Omre Jakobsen

 

Jeg har slengt inn min kommentar, flere som vil bli påskefin?

Definisjonen på lykke

Lykke er (…) en tilstand av velvære hvor man synes at livet er godt, meningsfullt og verdifullt, man opplever ro i sinnet, ser lyst på framtiden, har kontroll over livet og synes at man får brukt sine evner eller talenter og kan berike andres liv.

Denne definisjonen fant jeg på Abelone sin blogg. Jeg vet når jeg er lykkelig. Jeg vet hva som skal til. Jeg vet når jeg var overlykkelig, type ekstatisk, sist. Jeg digger følelsen og jager den hver dag. Noen dager har man dager med sukkerspinn- smil og hjerteglede fra morgen til kveld. Andre dager er lykken at man ikke havner i en kø, strømpebuksa revnet ikke før møtet og at man kanskje fikk ett kompliment?

Hadde vært et lett valg


Jeg forstår at man velger å være hjemme. Noen følger med på spennende serier. Noen gjør ferdig noen prosjekter. Andre må ta igjen husarbeid. Det er selvsagt helt greit. 

Like greit som å ta med seg kaffekoppen ut i sola som gjester oss. Eller dra med seg to rastløse sjeler til Rådhusparken og bli gruset i frisbee. To treningsøkter i dag, altså! God og svett, godt med en dusj og mer mat. 

Og disse to havner i lokalavisen til uka. Tenk at journalisten ikke visste om alle aktivitetene som skjuler seg i parken!

Bånn gass


«Dette er ikke ett gamlehjem» sa jeg. De små ser visst frem til å bli gammel i dag. Zombiene, også kjent som tenåringene, er igjen hjemme. Den ene sov ovrr frokosten. Den andre får være selskapsdame. Mens jeg skal ut i sola!

Finvær og blide unger 


Vi våknet opp til blå himmel og sol. De minste løp rett ut i pysjen for å nyte. Jeg skulle selvsagt trene, men først måtte jeg fikse mat!

«Om man lurer på hvorfor ungene anser seg selv som universets midtpunkt» tenkte jeg… men de smurte mat selv mens jeg dro og hentet Guro. 


Nytrent og smørblid. Frokost fikk jeg også. Jentene har tatt av på sengene sine, en kaffe nå så et vi klar for eventyr. Jeg tenker mate ender og teste ut litt frisbee-golf i dag!

We will meet again

Foto: Fjell.no

Nå sitter jeg skambanket i sofa. Jeg har forslåtte tær (uten merker), kutt på høyre legg, sår og nydelig blåmerke på venstre hofte. Type stort. Inni høyre hånd er det en del småsår, en liten flenge under lillefingeren. Kragebein er knekt. Fått en litt annerledes farge rundt bruddet. Og så har jeg visst et sår bak på venstre skulder. Donald- kulen i panna har gått ned. Strips henger fortsatt på. Jeg gjør ingenting halvveis.

Teksten er hentet fra Når Mohammed  ikke kan komme til fjellet og det er nå ett år siden. For ett år siden sklei jeg på fjellet. For ett år siden kjørte jeg for første gang luftambulanse. For ett år siden skaffet jeg meg mitt aller første beinbrudd (det hører til historikken at jeg har vært faretruende nær mange ganger, men nå tok flaksen slutt).

Kragebeinsbrudd er ikke å spøke med. Jeg endte opp på operasjonsbordet, heldigvis, og takket være riktig behandling, trening og en god dose motivasjon er jeg tilbake sånn rent fysisk sett. Det har vært vondt. Det har vært mørkegrå dager. Men det var da og nå er nå. Jeg kan bære sekk. Jeg kan trene. Jeg har full funksjon og det er ingen hindringer. Og jeg har fått verdens kuleste arr.

Arr er tatoveringer med mye bedre historier!

To av fem!


To er lagt i senga. Om de sover strides nok de lærde om i skrivende stund. To er på kino. De sover garantert ikke. En ligger på sofaen og forsøker ikke sovne. Pepsi Max, nye roser og godteri med «The Good Wife» på Netflix. 

De mest lettvinte soveplassene er da brukt opp i Kosekroken. Men det er en ære, som Kirsti sa, å ha disse jentene  under samme tak som meg selv. Og hadde det kommet fler hadde vi fikset det også. Det er jo tross alt seksti kvadrat med gulv!

Man kan alltid komme hjem. 

Husk å stille klokka!

Natt til søndag 26. mars klokken 02:00 starter sommertiden, melder Justervesenet. Det betyr at klokken skal stilles én time fram og man kan se fram mot lysere tider. Kilde: Framtid i nord

Huskeregelen er at vi stiller klokka mot sommeren. Nå ligger den foran oss og vi trenger ikke like mye søvn som i går.  Ha en strålende kveld!