Ikke nok seter…..

Eller, sitteplasser har vi nok av. Men vi liker å ligge med armer og bein i hulter til bulter. Når jeg plutselig fikk litt ekstra tid var jeg inne på www.finn.no for å se om jeg fant noe smart. 

Sofaen jeg har, en liten deilig grå sak, er fra IKEA og heter “Ektorp”. Og jeg fant mange stoler og puffer pluss et par deilige sjeselonger fra samme serie. Men jeg vil jo ikke betale det hvite ut av øya. Men skjønte fort at jeg kom til å ryke på en tusenlapp. 

Vel, det var inntil jeg kom over denne saken. Som i motsetning til alle de andre hadde riktig farge og en vesentlig riktigere pris. Gratis, faktisk! Og nå er den på plass. 

  

Ha en riktig god helg!

2015-08-22 08.05.11

Jeg starter hver dag med en kaffe (strengt tatt tre). Denne fikk meg til å trekke på smilebåndet. Det er ikke alt som kan løses med kaffe. Noen ganger må man også ha en boks is med egen skje, hihi!

Change of plans

check photo

Vilde ble levert  i bursdag (litt for sent da det helvetes regnværet har ført til flom i store deler av Lørenskog). Men det går fint (sier jeg visst ofte), jeg ga beskjed (det har jeg skjønt at mange driter i) og vi var visst ikke de eneste (skulle det vise seg).

Ida har overlevd både natten og dagen (gode utsikter for kvelden også). Klart det er vondt, men vi kjører på med et regime av smertelindring (i form av isbiter, saftis, sorbetis, isvann og god gammeldags pilletrilling). Matmessig er det ikke noe Hellstrøm ville ropt hurra for (nudler og fiskeboller med hvit saus basert på MEL). Men jenta får i seg noe (smoothie må vel være innafor?).

Sola skinner (“og tanken er ren” som de sier i filmen “Finding Nemo”) i det minste. Det blir en fin kveld (og forhåpentligvis tidlig natt). Og jeg konkluderer med at jeg har glemt å levere bøkene på biblioteket (igjen).

Planlegging

planning photo
Planer er fint. Men det er ikke alltid at alt går som planlagt allikevel. Vilde skal i bowlingbursdag. Vi har kort. Vi har penger. CHECK! Middag må vi ha. Som er skånsomt nok for en nyoperert hals. Fiskeboller i hvit saus ble bestilt. Vi har nå middag i hus. CHECK.

Så til gjennomføringen.

Vilde skal gjøre lekser mens jeg lager middag. Etter middag må hun pyntes og leveres og jeg hjem for å se etter Ida. En eller annen gang i løpet av kvelden får jeg en telefon og må stikke på foreldremøte. Ja, om formen til Ida tilsier det, selvsagt. Hente Vilde og så viser vi finger’n til verden og ser Spiderman 2. Fordi vi kan.

Bake, kake søte….

11992139_10153490557450325_1232951518_nTenker at det aldri er feil med litt bakverk i hus. Huseieren fyller år i dag så hun skal få litt til kaffen i dag fra de tre tuppelurene i kjelleren. De blir alltid så glade for slikt. Gjærbakst er enkelt, lager seg jo nesten sjøl dette her, men gleder stort!

11349960_10153490602900325_1845028869_n

 

Varm sjokolade

  
Fordi noen dager er det bare varm sjokolade som funker! Denne har litt chili i seg, akkurat passe sterk, sjokoladeplaten røres ut i varm h- melk. Har ikke sett denne i butikker i nærheten, men kontakter du Kulinarisk Knarvik er det vel ikke umulig at de sender?