Ydmykt tusen takk og NU KJÖR VI!


Først og fremst, takk til alle dere som har stemt! Beskjeder har blitt gitt i ulike fora og former, det viktigste for meg er egentlig bare at dere trykker en gang per dag. Jeg skal slutte å mase om ett par uker. 

Ellers har vi rukket å komme sent hjem etter litt overtid, levert to barn på respektive treninger, hentet barn som ble levert først 18:10 grunnet knøttekamp, levert henne i Kosekroken, returnert og hentet kid nummer to klokka sju, spist sen middag og snart tømt varmtvannstanken. 

Lite elbil- vennlig dag. Men ganske produktiv lell. 2/3 i seng. Morgendagen er forberedt etter beste evne. Selv mor finner frem klærne dagen før i denne kroken!

Dugnad – ett klikk, ingen smerter involvert (med mindre du ikke klikker)

Meland Motorsport trenger grus. Dette er tidenes enkleste dugnad. Du klikker, klubben får grus og må spre den selv. Det er absolutt ikke involvert at du må steke vafler i regn, rake grus i vind eller trille grus i sola. Det er kun ett eneste tasteklikk, en gang per dag, frem til 12.juni. Jeg kommer til å pese på deg inntil klubben har slått både paragliding, Røde Kors og Samnangerheimen. Det har ikke noe med at de andre er gode saker men jeg synes ungdommen er verdt å satse på. La oss forebygge dårlige beslutninger ved å gi ungdommen ett godt alternativ i fritiden. Støtt Meland Motorsport Klubb.

Stem her!

Klubben bygger stor motocrossbane og har behov for stooooore mengder grus for utallige timer moro for store og små med sans for fart og spenning. 🙂

Flink (ved behov)

Det er en laidback stemning hos oss. Det er ikke så mye som er nøye. Det skal være ett sted hvor det er naturlig å legge beina på bordet, eller i sofaen, er du sulten finner du mat i kjøleskapet. Og så liker vi å ha det koselig. På stille kvelder tenner vi lys i fjellet vårt. Lysene er fra i fjor men det er det ingen som ser. Store hageprosjekt ligger ikke for meg. Men jeg prøver kaste på litt vann her og der (og vi kaster ikke levende påskeliljer selv om sommeren banker på, de døde havnet i posen fra Kolonial, jeg burde sikkert plantet dem ut, men du vet…..). Og grillen er en ypperlig bålpanne ved behov. Ett lite sted som vi fyller med gode minner. Det er på en måte litt vårt selv om vi bare leier.

Don’t judge, emos listen to them

I KoseKroken er det mye klær i omløp. Det har blitt sagt at det ikke er noe ditt eller mitt men vårt og klærne går virkelig om hverandre. Jeg kjøpte en jakke, i utgangspunktet tenkte jeg på Ida, men jeg endte opp med å bruke den selv. Det er en litt «emo» jakke i tungt stoff, passe lang, stor hette å gjemme seg bort i, passe alt. Og det er ikke farlig å være litt «emo» for hvor mange ting er egentlig sort hvitt?

PS. Du kan kjøpe jakken her.

 

Klar for helg


Jeg fikk trent som planlagt. Skulder er fortsatt ikke optimal men spent på om den tålte dagens belastning jeg har kjøpt reker, igjen, og bestilt ballonger til Vilde (takk, EBay). Dette skal bli en fin kveld!

Olaplex, nå strømmer vel modelloppdragene inn?

Sist jeg var hos frisøren testet jeg ut Olaplex. Jeg ser fortsatt ikke ut som om jeg hører hjemme i en sjampo- reklame, men det er vanskelig da jeg aldri var det i utgangspunktet heller, men håret kjennes bedre ut. Jeg har nå tatt denne Olaplex No 3 Perfector to ganger og synes selv at håret kjennes og ser bedre ut. Og nei, dette var faktisk ikke en dyr greie (som jeg trodde i utgangspunktet). Jeg tok dette på «Hårgalleriet» på Rasta.

Andre som har testet?