Surprise, kidsa!

  
Endelig nydusjet! Trening gikk greit. Hentet et «tegnebord» til ungene. Ikke alltid man vil rydde bort prosjekter. Vi prøver så godt vi kan da, vettu! 

Nå er det straks natta – en dag ekstra hjemme betyr ikke at energien er annerledes. Men har fått gjort noen nyttige ting og er happy med det!

Egenpleie som ikke synes 

  
Det er få eller ingen som ser hvordan føttene ser ut nå i februar. Men skippertak prøver jeg å unngå, dessuten liker jeg å føle meg fin hele året. 

 
Hjemmelaget fotsalt. Husker i blandingsforholdene, kan googlet, men inneholder havsalt, bakepulver, lavendelolje og (som du kanskje kan se) grønn konditorfarge. 

  

Når neglene er klippet og filt, føttene massert og smurt er det lakk på G. Om du deler dyne med noen kan du jo spørre hvilken farge som er favoritt (er jo straks Valentines Day). Hvis ikke: velg den som får deg til å smile!

Jeg er kun hjelpeløs når neglelakken tørker! 

Restedag

  
Knekkebrød. Rester fra helgens guacamole og grovhakkede tomater. Smaksbombe – Hello, garlic! Snart trening!

Sykt vakker 

  
Hjemme med syk Vilde i dag. Litt ekstra tid til pjusk og kos blir det. Vi forsøkte å krølle, endte opp med rettetang. Jenta smiler. Hensikt oppnådd. 

Øk dosen!

dosering

Et menneske kan ikke få for mange mennesker rundt seg som er glad i og bryr seg om seg. Det nekter jeg å tro. Egoistiske mennesker, særlig foreldre, kan lett tenke at de er de eneste som kan ta vare på barnet.

Fosterforeldre er et godt eksempel på at barn ikke bare trenger foreldre men også kjærlighet av den gode sorten. Og barn som kan få kjærlighet av foreldre, i tillegg til mange andre omsorgpersoner, er i sannhet ganske så heldige. Nettverket av gode mennesker som vil deg vel kan aldri bli for stort. Det er nå i det minste min teori.

Globetrotterne vender hjem

  
Vilde ble hentet først. Hun har tatt bussen alene fra Tanja og det funka fjell! Passe stolt etter første busstur helt alene. Null stress, lissom!

  
Ida tar buss hver dag men aldri kjørt så lenge alene før! Hun har vært hos Besta alene for første gang på veldig lenge. Superstas!

  

Marikollen bød på glatt is og regn. Glad jeg kjøpte klippekort og satser på bedre føre senere!

  
Men jeg var blid allikevel. Dessuten finnes det jo ikke kø i regnvær. Men litt mindre is er å foretrekke for gamle damer!

  
Vel installert i Kosekroken ble det bollefest! Boller med vaniljekrem inni ble kjempegodt! Og nå kommer vel snart jentene hjemover også?

  
Bolledeigen er på gang. Elsker den kjøkkenmaskinen. Kaffen i koppen. Elsker den kaffemaskinen. Ulltøy på. Og ja, jeg elsker å gå rundt i ulltøy også! Jeg har Marikollen på ønskelista i dag selv on jeg er strømpetrøtt etter nattens herjinger med akebrett og plastposer i vinden. 

Good morning, sunshine!

uskadd

Ønsker deg, ja akkurat deg, en fantastisk morgen. Håper dagen din blir fin og at du akkurat ikke havner i kø, får servert bedervet mat eller blir skreket til.

Burde man ikke nikke
tilfreds, og glede seg litt,
hver gang man nesten, men ikke,
blir truffet av fugleskitt.

Blogglisten hits

Fuglene fløyet ut av redet

2016-01-02 11.47.25

Da er det meg og kompisen igjen, da. Jeg og Statham, lissom. Ble jo ikke ferdig med alle filmene forrige helg. Neida, joda, neida, såe…… finnes det vin i Kosekroken, tro?
Blogglisten hits