Vi faller til ro


Første var i seng klokken åtte. Den andre halv ti (var ikke ferdig på trening før halv ni, kjøre, spise og dusje er ikke mulig å forhandle vekk). Klokken ti var siste telefon avsluttet og morgendagen forberedt etter bedre evne. Ble en bra dag! 💞

Baklengs rulle, brytegrep og googling

2016-10-24-23-20-10

Noen reiser på tur mens andre reiser til Kosekroken. Jeg er i siste kategori. Vært en hektisk dag på jobb, jeg liker det, men det svinger og da er det bare å smile pent. I dag skal Ida trene bryting mens jeg og Vilde skal jobbe med en skoleoppgave på PC. Om det blir litt tid til overs skal vi øve på baklengs rulle. Som turner var ikke dette noe problem. Som GAMMEL turner med to prolapser og ett brudd er det kanskje desto verre? Nei, jeg har ikke prøvd (enda).

Give Away – Dagen kan bli din på Tusenfryd

//Sponset//

picmonkey-sample

I dag gir vi ut 2 billetter til Tusenfryd. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere navn/nick med gyldig mailadresse (denne vil ikke bli publisert). Det er nå innspurt av sesongen, og Halloween er tema for Tusenfryd . Er du klar for en skrekkelig bra dag? Vinneren trekkes fredag 28.oktober!

I oktober kommer zombiene og monstrene til TusenFryd. Du vil bla. finne mørke labyrinter som «Zombie-laboratoriet» og «Blodige Smil», hvor «overraskelsene» kan vente rundt hvert hjørne. «Zombie-laboratoriet» vil du finne der hvor Store Radiobiler er ellers. «Blodige Smil» kommer til å være på Amfiscenen. «Monsterne bryter ut» vil også foregå på plassen utenfor «Nightmare».

Vi vil også ha et snillere alternativ for de små som vi har kalt for «Barnelabyrinten». «Barnelabyrinten» vil være på plassen ved SpaceShot langt unna de virkelig skumle tingene foregår.

I tillegg til 3 spennende labyrinter og monsterslipp kommer vi til å ha ordinært parktilbud.

ZOMBIE-LABORATORIET

«Noe gikk galt i laboratoriet. Et dødelig virus som gjorde alle som kom i nærheten til zombier infiserte de mange av forskerne som jobbet der. De andre låste bare dørene og flyktet. Nå har det vært stille lenge. Tør du å gå inn ..?»

Åpnet: 12:00 – 17:00 Aldersgrense 15 år (fra 12 år i følge med en voksen)

Halloween-programmet gjennomføres 29. oktober 2016

Blogglisten hits

Check, check, check

Men jeg og Abelone er. Vi møttes. I virkeligheten (rakk til og med kaffe) mens Vilde trente. Alltid koselig og elsker impulshandlingen!

Etter trening deltok jeg og Vilde på årsmøte. Vilde, og jeg, syntes det tok litt lang tid. Koselig å hilse på alle de vi har svettet mye med! Men vi setter dette på «god gjerning» lista og fikk gode klemmer av BesteFarLars på kjøpet.

Backup på telefonen

tlf

Telefonen min er ny. Det hjelper visst ikke stort. Plutselig forsvinner lyden. Det vil si at den i andre enden hører meg… men ikke motsatt. Monologer passer best på scene! Men jeg ble tipset om å rense telefonen helt og starte på nytt. Da er jeg glad for at jeg har (les: blitt innmari flink til å) ta sikkerhetskopi! Når ting er som de er trenger jeg nemlig å ha en telefon som fungerer… Fingers crossed!

Har du brukt Earlybird?


Jeg er ganske ofte ute og bokstavelig talt flyr. På Gardermoen dukker Earlybird opp som «free wifi» og denne er helt grei. Men visste du at du kan få rabatt på parkering og diverse produkter også?

Og nå kom jeg på at jeg må skaffe meg en overgang til Mister Grey. Det er nemlig kommet mange nye ladeplasser, men de har ikke vanlig stikkontakt som uttak! Holdt på å gå tom for strøm sist!

SOS – WordPress- eksperter

wp

Finnes det en «intern» klokke i denne appen som kan være skrudd av? Jaggu ikke lett å være «flink» når teknologien surrer det til. Kloke hoder, erfarne brukere eller smarte folk bes ta kontakt. For i både app og i kontrollpanel ser det slik ut:

snart